Oyun Pubg 90 fps

aknymn67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akın
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
12
Poco x3 pro cihazım pubg de bazen 90 fps alıyor ve sabit olarak veriyor bazen 89 bazen de 91 falan oluyor oyunda ama genelde 61 FPS falan veriyor şimdi mesela oyuna girin şansına denk geldi sonra çıktım yeniden girdim 61 FPS e geldi herhangi bir uygulama vb yüklü değil . Yani bu telefon hiç zorlamadan 90 fps rahat oynatıyor nasıl oluyorda bazen bu 90 i goruyor arkadaşlar sizlere de olmuştur mutlaka . Madem 90 i veriyor neden hep 90 olarak oynatmıyor . :)

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Poco x3 pro cihazım pubg de bazen 90 fps alıyor ve sabit olarak veriyor bazen 89 bazen de 91 falan oluyor oyunda ama genelde 61 FPS falan veriyor şimdi mesela oyuna girin şansına denk geldi sonra çıktım yeniden girdim 61 FPS e geldi herhangi bir uygulama vb yüklü değil . Yani bu telefon hiç zorlamadan 90 fps rahat oynatıyor nasıl oluyorda bazen bu 90 i goruyor arkadaşlar sizlere de olmuştur mutlaka . Madem 90 i veriyor neden hep 90 olarak oynatmıyor . :)
Sürekli 90 FPS vermez hocam sebebini diyemem ama 55 ila 90 FPS arası oynar 120 hZ ve üstü ekran yenileme hızına sahip cihazlar.
Verdiği FPS değerlerini sadece cihazın kendisi değil o an ki internet hızına göre düşer veya yükselir..

Son düzenleme:

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Sürekli 90 FPS vermez hocam sebebini diyemem ama 55 ila 90 FPS arası oynar 120 hZ ve üstü ekran yenileme hızına sahip cihazlar.
Verdiği FPS değerlerini sadece cihazın kendisi değil o an ki internet hızına göre düşer veya yükselir..
Hocam yorum yapmak için yapmayın ya valla gerek yok bu nasıl bilgisizlik :) :) İnternet ile FPS düşünün alakası ile Şarj kablosunun FPSi etkilemesiyle alakası aynıdır size o kadar söyleyeyim :D :D :D

Nurullah6547

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NURULLAH
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
6
Fps telefon ekran ısınması, şarj, sıcaklık gibi etkenlerden düşer. Ekran belli bir ısıya vardı mı yenileme hızı düşer ki bu da gayet normal sürekli 90 civarı almak istiyorsan yapman gereken en önemli şey ekranın ısınmasını önlemek. Şarj sebebi ise zaten o da ekranın ısınmasına çıkıyor. Fakat internetten dolayı düşmez MS düşer sadece

Üst Alt