- Adım
- sabribey
- Cihazım
- Redmi note 9pro
- Meslek
- Operatör
- Konular
- 19
Öncelikle herkese merhabalar saygıdeğer hocalarım ve değerli üyelerimiz son zamanlarda popüler olan playler unknown battleground ( PUBG) için 90 FPS yapmanız için bir kaç adımı uylamanız yeterli vereceğim linklerdeki dosyaları indirip uygulamanız gereklidir.
Dosya 1:
Dosya 2:
İndirdiğiniz es-file dosyasını açıp telefonunuza kurun kurduktan sonra download klasöründen indirmiş olduğunuz 90 FPS dosyasını klasöre çıkarın çıkardığınz klasörde (files) dosyasını kopyalayıp geri gelin android✓data✓ tencent✓files girip uzereine kopyalıyoruz işlem bu kadar ban riski yoktur 2 aydır kullanıyorum
Herhangi bir zarardan şahsım ve MIUI Türkiye ekibi sorumlu değildir. İyi forumlar
Dosya 1:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dosya 2:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İndirdiğiniz es-file dosyasını açıp telefonunuza kurun kurduktan sonra download klasöründen indirmiş olduğunuz 90 FPS dosyasını klasöre çıkarın çıkardığınz klasörde (files) dosyasını kopyalayıp geri gelin android✓data✓ tencent✓files girip uzereine kopyalıyoruz işlem bu kadar ban riski yoktur 2 aydır kullanıyorum
Herhangi bir zarardan şahsım ve MIUI Türkiye ekibi sorumlu değildir. İyi forumlar