Uygulama PS Touch kullanmak isteyen kişiler bu konuya buraya baksın

MamiMustiSaydam1903

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Mustafa
Cihazım
Poco F5 Pro, MI
Meslek
Grafiker
Konular
25
Ben bir photoshop manyağı olarak her Android telefona bunu yüklerim. (gerçi eski inciciydim şimdilerde bobiler yada kendim mizah amaçlı photoshop yapıyorum.) Android 9 da biliyorsunuz Ps touch yükleyemiyoruz. Çünkü eski uygulamaların sdk sı ile yeni nesil 9 un sdkları uyuşmuyor. Ben aradım taradım buldum sizinle de paylaşıyorum. Yalnız şu durum var. Ben iki tane mi 8 kullandım birincisi KVK lı global mi 8 ve şimdi kullandığım Delta lı ama Chinese dan globala dönmüş mi 8. Her ikisinde de çalışıyor. Ama telefonuz dönmeyse (anladınız umarım) uygulama çince geliyor. Samsung A70 e de yükledim aynı sonuç. Uygulamayı İngilizce kullanmak isteyenlar Telefonun dilini İngilizce yapsın. Hem telefonu ingilcce öğrenir hemde uygulamayı rahat rahat kullanabilirsiniz. Global için yapmanız gereken bişey yok. Eğer aynı sorun olursa aynı metodu uygulayın. Edit: Android 10 da çalışıp çalışmadığını bilmiyorum inşallah çalışır.

Link mevcut:

Son düzenleme:

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Poco F6 Pro
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Teşekkür ederim hocam. Keşke İngilizce'ye almadan da uygulamanın dili İngilizce olabilseydi. Olsun, bu da kafi.

MamiMustiSaydam1903

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Mustafa
Cihazım
Poco F5 Pro, MI
Meslek
Grafiker
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim hocam. Keşke İngilizce'ye almadan da uygulamanın dili İngilizce olabilseydi. Olsun, bu da kafi.
Önemli değil hocam bazı böyle uygulamaları bulup sizinle paylaşırım.

Üst Alt