Çözüldü Programlar kapanmaya başladı!

• Konbuyu başlatan CeCe
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 1K

CeCe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cem
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
6
Dün hiç bir şey yoktu fakat bu sabah her ne oldu ise internet üzerinden çalışan programlar açıldığı gibi kapanmaya başladı. Özellikle internet tarayıcıları açtığım gibi kapanıyor. Yada ne bileyim sahibinden uygulaması acıldığı gibi kapanıyor. Miui 12yi tekrar indirip kurdum değişmedi. Fabrika ayarlarına da alamıyorum yedekleme işleri nedeniyle. Wifi yada 4g'de sorun yok. Ne olmuş olabilir ki dün çalışan programlar bugün sürekli kapanmaya başladı?

ultraasln5098

KRAL olmak, Taç giymek demek değildir. ✔ 2.2.1936
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8

Konuya bir göz atabilirmisiniz hocam. Bugün banada bu sebepten cihazını getiren çok kişi oldu eğer playstore üzerinde yeni bir "Android System Webview" güncellemesi varsa mutlak yüklenmeli sorunu çözebiliyor ancak güncellenmesine rağmen sorun çözülmezse konudaki adımı yapıncada bu durumdan kurtulabiliyoruz. Google halen daha sorunu çözmek için üzerinde yoğunlaşmış durumda. Samsung cihazlarda güncellenmesine rağmen çözülmüyor mesela (birçoğunda en azından) bugün bir türlü note 10 plus'ı halledemedik.

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
Android Web System den dolayı hata veriyor herkesde durum aynı. Ben güncelleme yaparak sorunu giderdim. 3mb'lık bir güncelleme vardı. Bazı arkadaşlarda son kurulan güncellemeyi kaldırarak çözdü.

encryptionua

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
selo
Cihazım
Mİ NOTE 9
Konular
1
Herkese gelicek sanırım bu sorun. Tekrardan söylüyorum format atmayınız telefona ben yaptım hiçbir Google programları kullanamiyorum

CeCe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cem
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@ultraasln5098