Yardım Prize Takıldı. Şarj Olamıyor

illiyyin131

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
mi 5s plus
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar. Telefonum mi 5s plus. Android 10 yüklü. Prize takıldı şu anda şarj olamıyor şeklinde uyarı veriyor. Farklı şarj kablo ve başlıklarla denedim, farklı prizlerde denedim, bilgisayarda denedim şarj ışığı yanmıyor ve şarj olmuyor ama her seferinde telefon açılıp ekran görüntüsü görülüp tekrar kapanıyor. Dün prize takılı halde telefon elimdeydi ve şarj %8'i geçmemişti ve hiç kapanmamıştı. Şu an twrp açık ve şarj bir saattir %2'de. Pili 5 ay önce değiştirttim. Bu durumda ne yapılabilir?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Merhaba arkadaşlar. Telefonum mi 5s plus. Android 10 yüklü. Prize takıldı şu anda şarj olamıyor şeklinde uyarı veriyor. Farklı şarj kablo ve başlıklarla denedim, farklı prizlerde denedim, bilgisayarda denedim şarj ışığı yanmıyor ve şarj olmuyor ama her seferinde telefon açılıp ekran görüntüsü görülüp tekrar kapanıyor. Dün prize takılı halde telefon elimdeydi ve şarj %8'i geçmemişti ve hiç kapanmamıştı. Şu an twrp açık ve şarj bir saattir %2'de. Pili 5 ay önce değiştirttim. Bu durumda ne yapılabilir?
Şarj soketi arızalanmış olabilir hocam

Oyla:

illiyyin131

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son durum: Telefon açılmıyor. Şarj almıyor. Konya'da İstanbul caddesinde telefoncuları dolaştım. Birisi bakalım dedi. Telefona rom atmak gerek 200₺ dedi. Ya zaten mi 5s plus ne kadar? Bir de başka arıza olursa onlara sıra gelecek... Arkadaşlar bu mesajı yazarken telefon açıldı :ASdA:SDaD: şarj %2'de. Aynı yere geri döndüm. Bu telefon şarj olmuyor yaa :/ Şimdi pil sağlığı uygulaması bulup pili test edeceğim.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Son durum: Telefon açılmıyor. Şarj almıyor. Konya'da İstanbul caddesinde telefoncuları dolaştım. Birisi bakalım dedi. Telefona rom atmak gerek 200₺ dedi. Ya zaten mi 5s plus ne kadar? Bir de başka arıza olursa onlara sıra gelecek... Arkadaşlar bu mesajı yazarken telefon açıldı :ASdA:SDaD: şarj %2'de. Aynı yere geri döndüm. Bu telefon şarj olmuyor yaa :/ Şimdi pil sağlığı uygulaması bulup pili test edeceğim.
Rom atmaya 200 TL :o

Oyla:

illiyyin131

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rom atmaya 200 TL :o
Bunlar nasıl esnaf aklım almıyor.

Pil uygulamasını yükledim fakat kalibrasyon için şarjdan çıkarın diyor. Çıkarsam telefon kapanacak drunk~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

19 dakikada %0 şarj edildi. Konya'da bu cihazı gösterebileceğim kimse var mı bildiğiniz?

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt