Şuan çalışmıyorum x giderlerim var yoksa alacagimda foruma bağımlı oldum desem yeridir her sabah bakıyorum ne var ne yok diye
Telefondan açıyorum önceden PC den güzelce ne paylaşım yapabiliyordum ihtiyaç tan sattım şimdi ise telefondan açıyorum bazı hatalar olabilir yapacak birşey yokKesinlikle, açtığın konu adedinden belli oluyor
Kesinlikle, açtığın konu adedinden belli oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Murad Ali hocam tebrikler, teşekkürler...
Hocam gerçekten de muhteşem bir katkı...yanlış hatırlamıyorsam, 4 kişilik apart 1 hafta 2500 Liraydı...sizin jestinizden sonra , 100 Lira VIP dahil, 2225 liraya geliyor...gerçekten de kaçırılmayacak bir fırsat bana göre...MIUI Türkiye Resmi Fan Sitesi Forum sitesinden 6 ay ve 1 yıllık premium üyelik aldığını belgeleyen arkadaşlara CLUB ONAT GARDEN'da konaklama fiyatında yüzde %15 indirimde benden...
Foruma destek olmak amacıyla aldığım ve alacağım Premium üyeliklere ve foruma desteğin artması amacıyla böyle bir indirimi kabul ve beyan ediyorum...
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
HiddeNKinG cantara Skorpi
SAYGILARIMLA
Hocam gerçekten de muhteşem bir katkı...yanlış hatırlamıyorsam, 4 kişilik apart 1 hafta 2500 Liraydı...sizin jestinizden sonra , 100 Lira VIP dahil, 2225 liraya geliyor...gerçekten de kaçırılmayacak bir fırsat bana göre...
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk