Yardım Premium sms değiştirememe

• Konbuyu başlatan fe de
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3
  • Görüntüleme 234

fe de

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
mi 5s plus
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
8.0.0 , MIUI Global 10.2
Telefon Modeli
Mi 5s Plus
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba. Xiaomi mi 5s plus sahibiyim ve MIUI 10.2 işletim sistemim var. Türk Telekom'un şifre alma numarasına (9520) mesaj atamıyorum, şifre gönderme başarısız oldu diyor. Ayarlar kısmında özel izinler ve/veya premium mesaj-ücretli mesaj gibi bir bölüm yok, Mesaj uygulamasının tüm verilerini sildim,güncellemeleri kaldırdım ancak yine olmadı. Başka bir mesaj uygulaması indirdim, mesaj göndermek istediğimde "bu işlem, mobil hesabınızdan ödeme alınmasına neden olabilir" uyarısı çıkıyor ve "gönder" dememe rağmen yine mesaj gitmiyor.

Biri yardımcı olabilir mi?

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Merhaba. Xiaomi mi 5s plus sahibiyim ve MIUI 10.2 işletim sistemim var. Türk Telekom'un şifre alma numarasına (9520) mesaj atamıyorum, şifre gönderme başarısız oldu diyor. Ayarlar kısmında özel izinler ve/veya premium mesaj-ücretli mesaj gibi bir bölüm yok, Mesaj uygulamasının tüm verilerini sildim,güncellemeleri kaldırdım ancak yine olmadı. Başka bir mesaj uygulaması indirdim, mesaj göndermek istediğimde "bu işlem, mobil hesabınızdan ödeme alınmasına neden olabilir" uyarısı çıkıyor ve "gönder" dememe rağmen yine mesaj gitmiyor.

Biri yardımcı olabilir mi?
Başka bir yere masaj atmayı denediniz mi? Sıkıntının kaynağı Türk Telekom olabilir. Bir ara bende de hata veriyordu.

Oyla:

fe de

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
mi 5s plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hımm, uyarınız üzerine başka bir servise mesaj attım. Dediğiniz gibi 9520 de bir sıkıntı var gibi görünüyor. Yalnız, bu sorunla bağlantılı olmasa bile şu "premium sms " ayarının olmaması ilginç. Teşekkürler.

Oyla:

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Hımm, uyarınız üzerine başka bir servise mesaj attım. Dediğiniz gibi 9520 de bir sıkıntı var gibi görünüyor. Yalnız, bu sorunla bağlantılı olmasa bile şu "premium sms " ayarının olmaması ilginç. Teşekkürler.
Rica ederim

Oyla:
Üst Alt