A alveirson Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım mehmet Cihazım note 4 Yaş 44 Konum izmir Katılım 5 Mart 2017 Konular 1 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 5 Mart 2017 #1 Merhaba arkadaşlar Garantili powerbank aldım, ancak mini usb girişi bozuldu, acaba yetkili servis var mı? Nerede yaptırabilirm? Tesekkürler
Merhaba arkadaşlar Garantili powerbank aldım, ancak mini usb girişi bozuldu, acaba yetkili servis var mı? Nerede yaptırabilirm? Tesekkürler
chatin_62 Süper Üye Onursal Yönetici Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Çetin Cihazım Xiaomi 12TPro Meslek Bilgi Teknolojiler Konum İstanbul Katılım 7 Mayıs 2014 Konular 99 Mesajlar 8.983 Çözümler 1 Tepkime puanı 6.721 Puanları 338 5 Mart 2017 #2 alveirson' Alıntı: Merhaba arkadaşlar Garantili powerbank aldım, ancak mini usb girişi bozuldu, acaba yetkili servis var mı? Nerede yaptırabilirm? Tesekkürler Genişletmek için tıkla ... Nereden aldınız? Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk Oyla: Oyla 0 Downvote
alveirson' Alıntı: Merhaba arkadaşlar Garantili powerbank aldım, ancak mini usb girişi bozuldu, acaba yetkili servis var mı? Nerede yaptırabilirm? Tesekkürler Genişletmek için tıkla ... Nereden aldınız? Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk