Yardım Powerbank Kablo Önerisi

Krnl386

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kernel
Cihazım
Xiaomi 14T
Meslek
Coder & Developer
Konular
40
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.1 Kararlı Sürüm
Telefon Modeli
Mi 11 Lite 4G
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba Arkadaşlar ;

Bugün Xiaomi 20000 mAH Powerbank aldım. Malum içerisinden sadece Micro USB kablo çıkıyor. Şuan powerbanktan telefonu şarj etmek için çift taraflı Type-C kablo arıyorum. Ya da USB' den Type-C olan bir kablo da olabilir. (Veya bunlardan hangisi daha iyi olur sizce?)

Aşağıda ki sitede bir tane buldum, tavsiye eder misiniz?

Exfat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Lenovo P2
Konular
0
Merhaba. Kendi powerbank'imde aşağıdaki kabloyu kullanıyorum. Ugreen yıllardır usb kablosunu kullandığım tek marka. Tavsiye ederim.

Oyla:

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
Bende redmi powerbank var 20binlik, bildiğim kadarıyla iki tarafı da type c olsa bile powerbanktaki type c powerbank i şarz etme amaçlı olduğu için telefonu şarz edeceğini sanmam.(emin değilim) Eğer sizdeki de redmi ile benzer bir powerbank ise iki tarafı da type c olan kablo işe yaramayabilir. İphone şarz edeceğim zaman bile önce kendi telefonumu şarz edip kendi telefonumdan iphone u şarz etmiştim.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bende redmi powerbank var 20binlik, bildiğim kadarıyla iki tarafı da type c olsa bile powerbanktaki type c powerbank i şarz etme amaçlı olduğu için telefonu şarz edeceğini sanmam.(emin değilim) Eğer sizdeki de redmi ile benzer bir powerbank ise iki tarafı da type c olan kablo işe yaramayabilir. İphone şarz edeceğim zaman bile önce kendi telefonumu şarz edip kendi telefonumdan iphone u şarz etmiştim.
Haklısınız hocam powerbank üzerindeki type-c çıkış vermiyor sadece powerbank şarj olurken işe yarıyor.

Krnl386 telefonunuzun kutusundan çıkan kabloyu kullanabilirsiniz ya da uzun ömürlü kullanım için aşağıdaki kablodan temin edebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt