Yardım Poweramp uygulaması bass şarkılar için yapılması gereken ayarlar

nomore

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Денис
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
14
Bu konuyla ilgili bir başlık daha açmıştım ama istediğim cevabı tam olarak alamadım " Benim sorduğum kulaklıkta arabalarda olan titreme gibi bir etki bırakması yani şarkıdaki basslarda bir titreme olması. Bunun için nasıl bir ayar yapmam gerekiyor şarkıyı duymaktan çok o etki önemli. Hem uygulamadaki hem de telefondaki ses ayarların nasıl yapacağım konusunda yardım eder misiniz "

utkurei19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
25
İstediğiniz şeylere uygun bir kulaklığınızın olması önemli. Gidip telefoncudan aldığınız kulaklıktan böyle bir performans beklemek akıl karı olmaz. Hangi kulaklık için ayar yapmak istiyorsunuz ?

Bicer79

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
RN8P
Konular
9
Umarım bu etkiyi telefonun kendi hoparlörü ile almaya çalışmıyorsundur.
Bunu için doğru ekipman gerekli utkurei19 dediği gibi kaliteli kulaklık alman gerekli ya da woofer tarzı hoparlör almalısınız

nomore

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Денис
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İstediğiniz şeylere uygun bir kulaklığınızın olması önemli. Gidip telefoncudan aldığınız kulaklıktan böyle bir performans beklemek akıl karı olmaz. Hangi kulaklık için ayar yapmak istiyorsunuz ?
"SoundCore R100 TWS Bluetooth Kablosuz Kulaklık" Bu kulaklıkla o etki hissediliyor ama bundan daha fazlasını uygulamadaki ya da telefondaki ses ayarlarından arttırmam mümkün mü ?

utkurei19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
25
"SoundCore R100 TWS Bluetooth Kablosuz Kulaklık" Bu kulaklıkla o etki hissediliyor ama bundan daha fazlasını uygulamadaki ya da telefondaki ses ayarlarından arttırmam mümkün mü ?
Haylou W1 ile aşağıdaki ayarları kullanıyorum. Eq bölümünden Haylou yazanı seçip deneyebilirsiniz. Ayrıca ayarlar kısmında da dsp üzerinden birkaç ayar yapmıştım deneyip çözmeniz gereken bir durum çünkü herkesin müzik zevki farklı.

Ekli dosyalar

• Mar-30--2022-8-11-20-PM.zip
    195,5 KB · Görüntüleme: 18

nomore

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Денис
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haylou W1 ile aşağıdaki ayarları kullanıyorum. Eq bölümünden Haylou yazanı seçip deneyebilirsiniz. Ayrıca ayarlar kısmında da dsp üzerinden birkaç ayar yapmıştım deneyip çözmeniz gereken bir durum çünkü herkesin müzik zevki farklı.
Eklediğiniz dosyayı ne yapmam gerekiyor ya da nasıl açmam gerekiyor yazabilir misiniz ?

utkurei19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
25
Eklediğiniz dosyayı ne yapmam gerekiyor ya da nasıl açmam gerekiyor yazabilir misiniz ?
Zip şeklinde gönderdim onu öncelikle winrar tarzı bir programla arşivden çıkartmanız gerekiyor. İçinde 1 adet backup dosyası var onu telefona atın ve poweramp ayarlarına girip en altta import settings/data bölümünden gönderdiğim dosyayı seçin bu kadar. Daha sonra bir müzik açıp alttaki equalizer bölümüne basın orada presetler var (Jazz, Rock vs olan yer) oradan Haylou yazanı seçeceksiniz ve dinleyeceksiniz.

Üst Alt