Soru Portre Modu ve Google Kamera

slexiaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin Yılmaz
Cihazım
iPhone SE 2020
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Arkadaşlar bu cihazın stock kamerasındaki portre modu bana güzel geliyor ancak yüzü pastel boya haline getirmesi dışında tabi. Google kamerayı root yoluyla yükledim ama yüklemez olaydım gcam deki portre gerçekten iğrenç hayır işin kötü yanı biri cihazımı kamerasına bakayım diye almak istediğinde utanarak veriyorum bu kamerayı iyi hale getirmenin yolu yok mu? Yoksa xiaomi.eu roma dönmek istiyorum ve siz stabil eu mu beta eu mu tavsiye edersiniz?

nedim001

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
nedim
Cihazım
mi8 lite
Konular
0
Hocam aynı konudan muzdaribiz redmi 5 plus ve mi 8 lite kullanicisiyim redmi 5 plus pastel boya gibi mi 8 lite on kamera guzel arka kötü video çekimi android 9 dan sonra rezalet telefon canavar gibi hızlı fakat xiamoi kamera da başarılı değil Asus marka telefon kullanmistim 4 yıl önceki modelinin kamerası dahi başarılı su an ki telefonlarımdan tek problem kameralar bunun içinde Google'ın uyguladığı kamera yazılımı gelmeli xiamoi telefonlara çünkü iki telefon aldım üçüncüyü alacak olsam kararsizim kamera konusunda

Oyla:

slexiaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin Yılmaz
Cihazım
iPhone SE 2020
Meslek
Öğrenci
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aynı konudan muzdaribiz redmi 5 plus ve mi 8 lite kullanicisiyim redmi 5 plus pastel boya gibi mi 8 lite on kamera guzel arka kötü video çekimi android 9 dan sonra rezalet telefon canavar gibi hızlı fakat xiamoi kamera da başarılı değil Asus marka telefon kullanmistim 4 yıl önceki modelinin kamerası dahi başarılı su an ki telefonlarımdan tek problem kameralar bunun içinde Google'ın uyguladığı kamera yazılımı gelmeli xiamoi telefonlara çünkü iki telefon aldım üçüncüyü alacak olsam kararsizim kamera konusunda

Kararsızlık ve firmanın kamera başarısı konusunda %100 haklısınız, bu şirketi seviyorum ama kamera olayında hem yazılımsal hem donanımsal açıdan yetersizler ayrıca dediğiniz gibi ön kamera çok güzel keşke ön kamerada donanımsal flaş olsaydı gerçekten mükemmel olurdu ayrıca arka kamera da biraz grafiksel bozukluk var mesela gündüz vakti güneşli az bulutlu havada çekim yapıyorum her yer aydınlık ancak cihaz odakladığı yerde bile bozuk texture çekimi yapıyor. En kısa zamanda bu sorunlar çözülmeli ve resmi olarak mi8 lite içinde google kamera gelmeli.

Oyla:

dds25

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Lenovo K6 Note
Konular
11
Lenovo K6 Note cihazım var. Emin olun kamera sadece var yani isim olarak var ama Gcami yükledim aşırı iyi ya. Portre modu falan harika eğer olmazsa custom roma geçin derim hocam. Eu rom iyidir.

Oyla:
Üst Alt