Soru Port Rom Sonrası Sorun Üstüne Sorun...

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Miui 12 Revos port rom kurulumu sonrasında kasmalar oluşmasından dolayı revos miui 11 rom daha stabil diye onu yükledim.Fakat arama ekranındayken kendiliğinden uyku saati moduna giriyor.Karşı taraf arayınca tuş kilidi modu açılıyor. Uyku modunun açılmasından nefret eder oldum. Global rom'a dönmeyi düşünüyorum acaba bu sorun ortadan kalkarmı..

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Miui 12 Revos port rom kurulumu sonrasında kasmalar oluşmasından dolayı revos miui 11 rom daha stabil diye onu yükledim.Fakat arama ekranındayken kendiliğinden uyku saati moduna giriyor.Karşı taraf arayınca tuş kilidi modu açılıyor. Uyku modunun açılmasından nefret eder oldum. Global rom'a dönmeyi düşünüyorum acaba bu sorun ortadan kalkarmı..
Hocam wipeleri yaparak mı geçtiniz? Genelde aynı rom olsada biri stabil ve alt sürüm diğeri ise beta 12.

Oyla:

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam wipeleri yaparak mı geçtiniz? Genelde aynı rom olsada biri stabil ve alt sürüm diğeri ise beta 12.

4 wipe olayı diyorlar sanırım hocam sistem data vs 2 tane daha vardı onları seçip temiz kurulum yaptım. Port rom kullanım sonrası telefon kafayı yedi.. imei atılmış olduğundan fabrika ayarlarına döndüremiyorum. Global son sürümü yükleyip birde onda durum ne olacak onu göreyim diyorum hocam. Revos'dan çok memnunum acaba rom değiştirmeden bu sorunu aşabilirmiyim diye siz değerli hocalarıma danışmak istedim..

Oyla:

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
4 wipe olayı diyorlar sanırım hocam sistem data vs 2 tane daha vardı onları seçip temiz kurulum yaptım. Port rom kullanım sonrası telefon kafayı yedi.. imei atılmış olduğundan fabrika ayarlarına döndüremiyorum. Global son sürümü yükleyip birde onda durum ne olacak onu göreyim diyorum hocam. Revos'dan çok memnunum acaba rom değiştirmeden bu sorunu aşabilirmiyim diye siz değerli hocalarıma danışmak istedim..
Wipelar akabinde romu yükleyin ve format data (dahili hafıza silinir verilerinizi sd karta veya pcye yedekleyin) yapıp deneyin. Twrp üzerinden Format data veya mi flash tool ile rom yüklemek imeinize zarar vermez sadece telefon ayarlarından sıfırlamayin yeter

Oyla:

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Wipelar akabinde romu yükleyin ve format data (dahili hafıza silinir verilerinizi sd karta veya pcye yedekleyin) yapıp deneyin. Twrp üzerinden Format data veya mi flash tool ile rom yüklemek imeinize zarar vermez sadece telefon ayarlarından sıfırlamayin yeter

mi flash kullanmak uğraştırıcı geliyor hocam twrp ile rom yüklüyorum genel olarak. 4 wipe olayını yapıp cihazıma temiz kurulum yapıyorum zaten hocam acaba uyku modu ve inatla tuş kilidinin açılma durumu nedir onu garipsedim.

Oyla:

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
mi flash kullanmak uğraştırıcı geliyor hocam twrp ile rom yüklüyorum genel olarak. 4 wipe olayını yapıp cihazıma temiz kurulum yapıyorum zaten hocam acaba uyku modu ve inatla tuş kilidinin açılma durumu nedir onu garipsedim.
Format data da yapın hypo kullanmış gibi olur rom haha-- birde kernel değiştirin miui 11 için ryzen veya chips kernel yükleyerek deneyin belki daha iyi olur sizin için

Oyla:

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Format data da yapın hypo kullanmış gibi olur rom haha-- birde kernel değiştirin miui 11 için ryzen veya chips kernel yükleyerek deneyin belki daha iyi olur sizin için

Hocam format data olayı rom yükledikten sonra yapsam sanırım rom daha stabil ve sorunsuz olacak doğrumu anladım..?

Oyla:

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Evet ama dahili hafıza silinir yedeginizi alın

Oyla:

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Evet ama dahili hafıza silinir yedeginizi alın

Dahili hafızamda pek resim,müzik bulundurmuyorum hocam o yüzden yedek almama gerek yok. Her rom yüklemesi sonrası format data yapmam gerekir mi genel rom videolarında böyle bir durum belirtilmemiş ama sadece aklımdakı soru isaretinden kurtulmak için soruyorum..

Oyla:

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Özellikle android q romlardan miui geçişlerinde yapılması istenir ancak ben miui geçişlerinde bile yapıyorum. Şimdilik sıkıntı yok. En azından rom yedeğini aktarki sıkıntı olursa tekrar yuklersin

Oyla:
Üst Alt