Rom [Port] Mi 8 Lite Aosp Extended V8.1

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mi 8 Lite İçin Aosp Extended Rom Port Healer

Değişiklikler

- Mayıs 2021 LOS Vendor ve Kernel Eklendi
- Rahat bir görünüm elde etmek için durum çubuğu yüksekliği ve dolguları ayarlandı
- Çentik kesimini onarıldı
- Çentiği gizlerken üst yuvarlatılmış köşe eklendi
- Güncellenen Xiaomi Parts (Xiaomi Parts artık "Ayarlar> Sistem> Xiaomi parçaları" altında)
- Xiaomi parçalarına vurgu rengi eklendi
- Xiaomi parçalarında "stok LOS dozu", "eski romdan özel doz" ile değiştirildi
- ViaBrowser eklendi
- APlayer eklendi
- MiuiCamera eklendi
- LOS AudioFX eklendi
- 8 Healer Vurgu Rengi eklendi
- Yuvarlak köşeler eklendi

Cihazınızın BOOTLOADER kilidi AÇIK ve CUSTOM RECOVERY ( TWRP - ORANGEFOX - PİTCH BLACK) VS. YÜKLÜ OLMALIDIR.

KURULUM

Wipe >>>> Advanced Wipe bölümünden Cache , Dalvik/Cache, System ve Data seçeneklerini seçip sistemi temizleyin.

Ardından Wipe bölümüne geri dönün Format Data Seçeneğine (yes) yazıp Reboot >>>> Recovery seçiniz, Ardından romu yükleyin, Son olarak Gapps yükleyin.

BİLGİLENDİRME

Yapacağınız işlemler şahsınıza aittir. Hatalı iş/işlemler sonucu oluşacak sorunlardan ŞAHSIM ve MIUI TÜRKİYE FORUMU sorumlu tutulamaz.

Pivok

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pivok
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Operatörlük
Konular
29
Ellerine sağlık hocam başarılarınızın devamını dilerim

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36

Update 2 yayınlandı ileride daha da iyi olacak Telegram da oldukça iyi diyorlar ama ben daha beklemedeyim..

serkanpol87

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
xiaomi mi 8lite
Konular
6
Romu birkaç gün önce denemiştim,burada konusu dahi yoktu hatta.Telegramdaki malum sayfadan indirip kurdum.Sade bir arayüzü olmakla birlikte yazı fontları, duvar kağıtları,simgeler vs.çok iyi seçilmiş.Gayet stabil geldi bana.Özelleştirme yok denecek kadar az.Flame gapps ile kurdum uyum sorunu olmadı.Lakin arayüzü görünümünün Lineageden fersah fersah üstün olduğunu belirtmek isterim.Sadelik isteyip özelleştirmeyle uğraşmak istemeyenlere tavsiye ederim.

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
Romu birkaç gün önce denemiştim,burada konusu dahi yoktu hatta.Telegramdaki malum sayfadan indirip kurdum.Sade bir arayüzü olmakla birlikte yazı fontları, duvar kağıtları,simgeler vs.çok iyi seçilmiş.Gayet stabil geldi bana.Özelleştirme yok denecek kadar az.Flame gapps ile kurdum uyum sorunu olmadı.Lakin arayüzü görünümünün Lineageden fersah fersah üstün olduğunu belirtmek isterim.Sadelik isteyip özelleştirmeyle uğraşmak istemeyenlere tavsiye ederim.
Bilgi için teşekkürler

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
Healar Android 12 beta 1 güncellemesini verdi bugün ardından başka bir grup Android 12 güncellemesini verdi baya hızlılar..

serkanpol87

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
xiaomi mi 8lite
Konular
6
Arkadaşlar bu rom hakkında söylediğim herşey revenge OS 4 için geçerli.Ben yanlışlıkla ikisini birbirine karıştırmışım.
Aosp extended gerçekten güzel bir rom olmuş.Hem gayet stabil,hem de özelleştirmesi bol.Shady launcher ile geliyor.Ayrıca dahili olarak arama kaydetme özelliği bulunuyor.Şu ana kadar bir takılma ve hataya rastlamadığım aosp romlardan biri.Flame gapps ile kurulum sorunsuz şekilde yapıldı.Tavsiye ederim.

Üst Alt