Yardım Popülersiniz!! Fotoğraflarınız ...' den fazla görüntülendi? Yardım

ikenarr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.0.5
Telefon Modeli
Xiaomi 13 Ultra
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba,

Dün telefonuma "Popülersiniz!! Fotoğraflarınız ...' den fazla görüntülendi. " şeklinde bildirim geldi. Fotoğrafa baktığımda evde ve dışarıda rastgele çektiğim fotoğraflar var. Google fotoğraflar olması lazım. Bunları paylaşıma tamamen nasıl kapatırız. Yardımlarını bekliyorum.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Google account ayarlarından veriler ve gizlilik kısmından paylaştığınız veriler, konum bilgileri gibi ayarları kontrol edip kapatabilirsiniz.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bu mesajlar bana her zaman, paylaştığım yer fotoğraflarıyla ilgili olarak Google Maps'ten gelir. Mail içeriğinden Google Maps olduğunu anlamanız gerekirdi. İçeriğine bakmadınız mı? Maps dışında bir uygulama ise onun da bilgisi vardır mutlaka.

Oyla:

duntless

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi K60
Konular
1
Arkadaşlar merhaba,

Dün telefonuma "Popülersiniz!! Fotoğraflarınız ...' den fazla görüntülendi. " şeklinde bildirim geldi. Fotoğrafa baktığımda evde ve dışarıda rastgele çektiğim fotoğraflar var. Google fotoğraflar olması lazım. Bunları paylaşıma tamamen nasıl kapatırız. Yardımlarını bekliyorum.
merhaba google o an bulunduğunuz konumda bu fotoğrafları çekildiğini tespit edip sizden paylaşmanızı ister ama sizin fotoğraflarınızı otomatik alıp o konumun adresinde sizden izinsiz paylaşmaz. daha önceden herhangi bir ziyaret ettiğiniz yere fotoğraf yüklerseniz o fotoğraf veya video çok görüntüleme alınca bu bildirim geliyor. ve devam etmeniz için önünüze çekilen fotoğrafların yerini tespit ettiği onerilerde bulunuyor. yani sizden izinsiz paylaşmıyor sadece paylaş diye oneride bulunuyor özetle.

Oyla:
Üst Alt