Yardım Pocox3nfc sürekli boot sorunu

serhatgrs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serhat
Cihazım
Pocox3nfc
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11 RKQ1.200826.002
Telefon Modeli
Pocox3NFC
Bootloader Kilidi
Kapalı
Cihaz garantili orjinal son güncellermelerden sonra kendiliğinden boot edip duruyor sürekli boot yapıyor tam açılırken yeninden boot döngüsüne giriyor bazen cihaz açılıyor ama kısa süre sonra tekrar boot kısırdöngüsüne giriyor ne yapmalıyım bu sürün nasıl çözebilirim bilgi verebilirmisiniz? (boot kilidini açamya çalışım 166 saat süre istedi)

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
Hocam o 166 saat dolmadan cihazı sıfırlar veya tekrar kilit açma başvurusu yaparsanız süre başa saracaktır. Başvuru yapmadan önce miFlash ile rom atılabilirdi denemek için, madem kilit başvrusunu yaptınız bence bekleyin güzel stabil bir rom atın derim. Ben şuan port rom olan MIUISR kullanıyorum ama port istemezseniz promeo var, ledo var

Oyla:

serhatgrs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serhat
Cihazım
Pocox3nfc
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
forumda sıkça sorulan sorula bölümünde bilgi edinirken cihazda global rom varsa boot kilidi açamaya gerek yoktur yazıyor dikkatimi çekti ozaman ben direk uyumulu bir room atabiliyormuyum yoksa önce boot dosyası sonra rom mu yüklemek gerekiyor beni biraz aydınlatablirmisin

Oyla:

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
forumda sıkça sorulan sorula bölümünde bilgi edinirken cihazda global rom varsa boot kilidi açamaya gerek yoktur yazıyor dikkatimi çekti ozaman ben direk uyumulu bir room atabiliyormuyum yoksa önce boot dosyası sonra rom mu yüklemek gerekiyor beni biraz aydınlatablirmisin
bootloader kilidini açmadan işlem yapamazsınız

Oyla:

serhatgrs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serhat
Cihazım
Pocox3nfc
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o zaman 166 saat dolduktan sonra bootloder kilidini açacam ve sonrasında uyumlu bir rom atacam doğrumu ?

Oyla:
Üst Alt