Yardım PocoX3 NFC bilgisayara (PC) ile bağlanma ve ana ekranda ön kamera altında bulunan kısayollarıın çalışmaması

Merpawn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.0.5 Kararlı (stable)
Telefon Modeli
poco x3 nfc 128gb
Bootloader Kilidi
Kapalı
Sıradan bir android kullanıcısıyım, huaweiden geçen ay Pocox3'e geçtim iki tane temel sorunum var.
İlk olarak cihazı pc ye bağlayıp yedeğini almak için MI PC suite kurdum fakat bağlanamadım, bağlanabilir cihazlar içinde benim cihazın modeli yok, bilgisayar üzerine nasıl yedekleme yapabilirim?
İkincisi, ana ekran üzerinde tam ön kamera altına gelen kısımda bulunan klasör ve diğer program kısayolları üzerinde hiçbir işlem yapamıyorum, ne çalışıyor ne de sürükleniyor. Takvim uygulaması oradaydı mesela çalıştırmak için uygulamalar arasından bulup öyle çalıştırıyordum düne kadar, sonra bir çözüm ürettim kendimce ekran simgelerini çok büyüttüm ve oraya denk gelmeyecek şekilde taşıdım sonra eski haline aldım, şu anda ön kamera altında bulunan alanda hiçbir kısayol yok, fakat oradaki kısayolların çalışmaması normal mi? Bu arada bahsettiğim o bölgenin ekranında bir sorun yok çünkü oyu veya başka uygulamalar açtığımda o alan aktif bir şekilde kullanılabiliyor.
Yardımcı olup fikir veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Pc suite konusunda aşağıdaki bağlantıdan destek alabilirsiniz, diğer konuda bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır.

Oyla:
Üst Alt