Yardım Pocophone miui arayüzü

Mahircevik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahir
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Makine mühendisi
Konular
42
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Pocophone F1
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selamün aleyküm arkadaşlar
Pocophone ye miui luncher android 9 için apk bulamadım. Varsa atabilir misiniz? Bu telefonda tek sevmediğim poco luncher .

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Selamün aleyküm arkadaşlar
Pocophone ye miui luncher android 9 için apk bulamadım. Varsa atabilir misiniz? Bu telefonda tek sevmediğim poco luncher .
Forumda konusu mevcut hocam. Bi zahmet pocophone f1 ana konusunun altındaki açılan konulara bakalım.miui launcher nasıl yüklenir ben kendim anlattım

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Teşekkür ederim . Fakat ordada cevap yok
Rica ederim, fakat bu mesaj " Yardım - Pocofone f1 için - Poco Launcher kaldırma (yardım) :( " sizin aradığınız şey değil mi ?

Edit; .apk olarak yüklediğinizde çalışmıyor diye biliyorum, flashlama imkanınız(TWRP) varsa bu yolu deneyin.

Edit 2; Mesajdaki .zip dosyasını indirin "system/priv-app/MiuiHome" yoluna gidip .apk dosyasını telefona aktarıp kurmayı da deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Oyla:

Mahircevik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahir
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Makine mühendisi
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rica ederim, fakat bu mesaj " Yardım - Pocofone f1 için - Poco Launcher kaldırma (yardım) :( " sizin aradığınız şey değil mi ?

Edit; .apk olarak yüklediğinizde çalışmıyor diye biliyorum, flashlama imkanınız(TWRP) varsa bu yolu deneyin.

Edit 2; Mesajdaki .zip dosyasını indirin "system/priv-app/MiuiHome" yoluna gidip .apk dosyasını telefona aktarıp kurmayı da deneyebilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
twrp yok . Dediğiniz şekilde yaptım hata verdi

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
twrp yok . Dediğiniz şekilde yaptım hata verdi
Edit 1de dediğim gibi bu tarz .apk'lar direk yüklenmiyor. TWRP yoksa Nova Launcher + Icon Pack ile ortaya çok daha güzel şeyler çıkabilir.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23

Hocam cihaz rootlu değilse sisteme yazması imkansız.root varsa zaten twrp de vardır genelde. Arkadaş bl açmadan twrp yüklemeden kurmak istiyor ve bu imkansız şimdilik

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Hocam cihaz rootlu değilse sisteme yazması imkansız.root varsa zaten twrp de vardır genelde. Arkadaş bl açmadan twrp yüklemeden kurmak istiyor ve bu imkansız şimdilik
Biliyorum hocam edit 1 de bu durumu anlattım zaten ama yinede kendisi de denesin emin olsun istedim. Nova Launcher'a yönelmesi şuan en iyi ihtimal gibi :)

Oyla:
Üst Alt