Sohbet Pocophone Markasının Kapatılması

WereBear

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Bir iki sitede gördüğüme göre Xiaomi, Pocophone markasını kapatabilirmiş. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Sizce Xiaomi böyle bir hamle yapar mı ? Eğer Pocophone markası kapatılırsa Pocophone kullanıcılarını neler bekliyor ?

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Pocophone hayatımın vazgeçilmezi falan değil ama pocophone en çok satan modelleri arasındaydı, hatta peynir ekmek gibi stokları boşaldı, kendi ayaklarına sıkarlar. Öte yandan,H Hindular yazılımıyla ilgileniyordu sanırım poconun, onlar da biraz şey işte.

WereBear

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Öğrenci
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pocophone hayatımın vazgeçilmezi falan değil ama pocophone en çok satan modelleri arasındaydı, hatta peynir ekmek gibi stokları boşaldı, kendi ayaklarına sıkarlar. Öte yandan,H Hindular yazılımıyla ilgileniyordu sanırım poconun, onlar da biraz şey işte.
Ben bir Pocophone kullanıcısı olarak bu haberlerden sonra telefonu satmayı düşünmeye başladım. Eğer Pocophone markasını kapatırlarsa ileride bu telefonu elimden çıkarmam çok büyük sıkıntı olur.

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Ben bir Pocophone kullanıcısı olarak bu haberlerden sonra telefonu satmayı düşünmeye başladım. Eğer Pocophone markasını kapatırlarsa ileride bu telefonu elimden çıkarmam çok büyük sıkıntı olur.
Bence özel seri olarak kalacak, tabi bir k20 pro değil ama bu cihaz daha bizi götürür bence :D
Ayrıca teknik özelliğinden bir şey kaybedecek değil ya.

WereBear

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Öğrenci
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence özel seri olarak kalacak, tabi bir k20 pro değil ama bu cihaz daha bizi götürür bence :D
Ayrıca teknik özelliğinden bir şey kaybedecek değil ya.
Elbet bizi götürecektir ama ileride telefonu değiştirmemiz gerektiği zaman elimizden çıkartmak çok zor olur. Tek bir cihaz çıkarmış ve ardından kapatılmış bir markanın telefonunu almak isteyen kişi sayısının çok olacağını düşünmüyorum :D

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Elbet bizi götürecektir ama ileride telefonu değiştirmemiz gerektiği zaman elimizden çıkartmak çok zor olur. Tek bir cihaz çıkarmış ve ardından kapatılmış bir markanın telefonunu almak isteyen kişi sayısının çok olacağını düşünmüyorum :D

Alıcıların zevkine kalmış ama ben poco serisini alırdım herhalde sd 845 cihaz alacak olsam tabi param varsa k20 pro alırım o ayrı :D

marslan81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Tasarım Teknisyeni
Konular
1
Poco F2'nin gelmeyecek olması F1'in değerini düşürmez ki, sonuçta buda XIAOMI markalı bir ürün. XIAOMI POCO'yu mesela OPPO'nun ONEPLUS'ı ayırdığı gibi ayırmadı ki. XIAOMI markası altında official olarak satıyor, XIAOMI cihazları arasında listeliyor. Hala fiyat performans cihazı...

Üst Alt