- Adım
- Anıl Diren
- Cihazım
- xiaomi mi5
- Konular
- 9
Bu telefonu satışa sunacak üyeler var mı?
Telefon daha yeni tanıtıldığı için hemen bulamazsanız ilerleyen zamanlarda illaki forum üzerinden satış yapan kişiler satışını yapacaktır.Bu telefonu satışa sunacak üyeler var mı?
Getirenlere duyuru olsun alıcılar takipteTelefon daha yeni tanıtıldığı için hemen bulamazsanız ilerleyen zamanlarda illaki forum üzerinden satış yapan kişiler satışını yapacaktır.
Mi 5 kullanıyorum genel itibariyle memnunum ama son dönemlerde bir kaç sorun yaşadım telefonda. Sonuç olarak mi den memnun 5 ten değilim bir an önce gelse de değişsem diyorum.Daha 2 günlük cihaz hocam![]()
Mi 5 kullanıyorum genel itibariyle memnunum ama son dönemlerde bir kaç sorun yaşadım telefonda. Sonuç olarak mi den memnun 5 ten değilim bir an önce gelse de değişsem diyorum.![]()
Ben daha çok donanım problemi yaşıyorum 2 hafta kadar önce anakart yandı onu yaptırdım yakınlık sensörü gitti. Ne hikmetse son zamanlarda sorunlar var donmalar olmaya başladı.Mi 5 2 sene oldu son beta sürümde bulunuyorum tek kötü yanı video çekim performansı ki bu tüm Xiaomi cihazlarda kronik ... Google kamera şart a1 mesela on numara oldu yükleyince
Ben daha çok donanım problemi yaşıyorum 2 hafta kadar önce anakart yandı onu yaptırdım yakınlık sensörü gitti. Ne hikmetse son zamanlarda sorunlar var donmalar olmaya başladı.