- Adım
- Kadir
- Cihazım
- Sony Xperia
- Konular
- 3
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global 12.0.3
- Telefon Modeli
- Pocophone f1
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhabalar değerli forum üyeleri ben cihazıma twrp ve root işlemi yapmak istiyorum araştırdım biraz fakat becerebilecegimi düşünmüyorum ücret dahilinde yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa iletişime geçerse sevinirim.
Bu kararı almamin sebebi cihaz mobilveri açık iken girmiyor internete şebeke görünüyor 4.5G görünüyor ama yüklemiyor bazen bazen ise çok ağır çalışıyor açık havada keza daha iyi sim ile alakalıdır dedim farklı cihaza taktım problem yok operatör değiştirdim Turkcell kullandım bir ay kadar bir tık daha iyi di sonrasında ttmobile geçtim kapalı bir mekana girdigim de hiç bir şekilde verim alamıyorum yardımcı olursaniz sevinirim.
Garantisi bitti cihazın bu arada.
Bu kararı almamin sebebi cihaz mobilveri açık iken girmiyor internete şebeke görünüyor 4.5G görünüyor ama yüklemiyor bazen bazen ise çok ağır çalışıyor açık havada keza daha iyi sim ile alakalıdır dedim farklı cihaza taktım problem yok operatör değiştirdim Turkcell kullandım bir ay kadar bir tık daha iyi di sonrasında ttmobile geçtim kapalı bir mekana girdigim de hiç bir şekilde verim alamıyorum yardımcı olursaniz sevinirim.
Garantisi bitti cihazın bu arada.