Yardım Pocophone F1 twrp

~Kadir34~

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Sony Xperia
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.3
Telefon Modeli
Pocophone f1
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar değerli forum üyeleri ben cihazıma twrp ve root işlemi yapmak istiyorum araştırdım biraz fakat becerebilecegimi düşünmüyorum ücret dahilinde yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa iletişime geçerse sevinirim.
Bu kararı almamin sebebi cihaz mobilveri açık iken girmiyor internete şebeke görünüyor 4.5G görünüyor ama yüklemiyor bazen bazen ise çok ağır çalışıyor açık havada keza daha iyi sim ile alakalıdır dedim farklı cihaza taktım problem yok operatör değiştirdim Turkcell kullandım bir ay kadar bir tık daha iyi di sonrasında ttmobile geçtim kapalı bir mekana girdigim de hiç bir şekilde verim alamıyorum yardımcı olursaniz sevinirim.
Garantisi bitti cihazın bu arada.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
İnternet hız sorununuz kullanılan operatör ve konumunuza göre değişir, bir çok nokta da en verimlisi turkcell, bağlantılardaki konulara göz atarak Recovery yüklemesi yapabilirsiniz. Root için Magisk yüklemeniz gerekmekte. Cihazın BL kilidi açık değil ise öncelikle kilit açmanız gerek.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Yine de ücretli destek isterseniz

Oyla:

~Kadir34~

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Sony Xperia
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternet hız sorununuz kullanılan operatör ve konumunuza göre değişir, bir çok nokta da en verimlisi turkcell, bağlantılardaki konulara göz atarak Recovery yüklemesi yapabilirsiniz. Root için Magisk yüklemeniz gerekmekte. Cihazın BL kilidi açık değil ise öncelikle kilit açmanız gerek.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Yine de ücretli destek isterseniz
Teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt