- Adım
- Sercan
- Cihazım
- Pocophone f1
- Konular
- 5
Selam dostlar pocophone F1i yaklaşık bir, bir buçuk yıldır kullanıyorum. Pubg Mobile çok oynuyorum telefonumun ekranını düşürüp kırmadan önce minik sorunlar vardi. Tdm modunda bomba açıyordum kendi kendine Bombayi bırakıyor falan. Çok canımı sıkmiyordu klasik modda olmuyordu. Her neyse teli düşürüp ekranı sol en alttan çatladi ondan sonra zehir oldu oyunda. Bomba olayı nerdeyse her 3 bombadan 2 si kendi kendine elden atıyor. Klasik de aynısını yapıyor. Karakteri sağa sola çevirdiğimiz sağ baş parmağımizla kullanıldığımiz bölge ağırlaşti dönmüyor, stabil değil daha doğrusu. Bir fight da iyiysen diğerinde kötüsün sırf bu yüzden ateş ederken ekran hafiften dalgalanıyor. Şimdilerde yeni bir sorun çıktı ateş ediyorsun parmağını atestenkesiyorsun ama karakter etmeye devam ediyor şimdi sizden bir kaç fikir önerisi almak isterim. Çünkü ekran çatladiktan sonra garantiyi aradım 600 TL dediler. Çok para diye özel serviste 300 e taktırdım ama sorunlar hiç geçmedi devamke. Para biriktim tel mi alsam. Yoksa garanti firmasında 600 e orijinal ekran mi taktırsam geçermi onunda garantisi yok. Hayır adamlara gidip su durumları anlatmak ayrı bir zulüm pubgyi belkide hiç bilmiyordur