- Adım
- Akın Bilal
- Cihazım
- Pocophone F1
- Meslek
- Otomotiv Mühendisi
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- miui global 9.6 | kararlı
- Telefon Modeli
- Pocophone F1
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Merhabalar,
Pocophone F1 cihazımı çok isteyerek aldım cihaz gerçekten mükemmel memnunum lakin Pubg Mobile oyununu yüklüyorum açıyor bağlantı ekranında Facebook ilede bağlan desem ne bilim Guest olarakta bağlan desem direk oyundan atıyor acaba bunun nedeni nedir? Ben özellikle PUBG oynayabilmek için bu cihazı aldımSnapdragon 845 var diye ama şimdi oynayamıyorum. Lütfen bilgili arkadaşların yardımcı olmasını rica ederim. Cihazdan mı kaynaklı yoksa bütün kullanıcılarda mı var yoksa donanımsal veya yazılımsal bir hata mıdır, Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler
Not: Son gelen miu güncellemesinde portre modu başlarda çok güzeldi nasıl olurda bu kadar kötü bir portre modu güncellemesi yapılır aklım ermiyor. Yazılım konusu yetersizliği gerçekten üzücü ki Xiaomi gibi bir firmanın özellikle yazılım işiyle piyasaya girdiğini bilmeseydim önemsemezdim ama gerçekten inş. kısa sürede hallolur fikri olanlarda cevaplarsa sevinirim.
Pocophone F1 cihazımı çok isteyerek aldım cihaz gerçekten mükemmel memnunum lakin Pubg Mobile oyununu yüklüyorum açıyor bağlantı ekranında Facebook ilede bağlan desem ne bilim Guest olarakta bağlan desem direk oyundan atıyor acaba bunun nedeni nedir? Ben özellikle PUBG oynayabilmek için bu cihazı aldım
Not: Son gelen miu güncellemesinde portre modu başlarda çok güzeldi nasıl olurda bu kadar kötü bir portre modu güncellemesi yapılır aklım ermiyor. Yazılım konusu yetersizliği gerçekten üzücü ki Xiaomi gibi bir firmanın özellikle yazılım işiyle piyasaya girdiğini bilmeseydim önemsemezdim ama gerçekten inş. kısa sürede hallolur fikri olanlarda cevaplarsa sevinirim.
Son düzenleme: