Çözüldü Pocophone F1 ghost touch ve dokunmatik sorunu

Trooper893

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
Pocophone f1
Konular
1
Başlıkta da belirttiğim sorunu yasiyorum. Artık iyice rahatsız etmeye başladı. Oyun oynarken yada nette dolaşırken dokunmatik çalışmaz hale geliyor. Güç tuşu ile kapatıp açmadan kolay kolay düzelmiyor. Telefon güncel ve nasıl çözeceğim bilmiyorum. Yardım bekliyorum.

Bu arada ekleyeyim üç parmakla SS alma vs hepsi kapalı yabancı forumlarda hatta YouTube üzerinde bulunan bir çok çözümü denedim ama olmadı.

Son düzenleme:
S

Silinen üye 65171

Guest
bu sorun düzelmedimi hala ben dün aldım bugün kargoya verildi yarına elime ulaşacak telefon dokunmatik sorununu çok okudum düzeldi diyen var devam ediyor diyen var

Trooper893

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
Pocophone f1
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Duzelmedi hâlâ. Son sürüme güncelledim her şeyini az kaldı deneyecek bir şey kalmayınca garantiye yollayacağım.

Aslan46

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sabit
Cihazım
Pocophone f1
Konular
1
Başlıkta da belirttiğim sorunu yasiyorum. Artık iyice rahatsız etmeye başladı. Oyun oynarken yada nette dolaşırken dokunmatik çalışmaz hale geliyor. Güç tuşu ile kapatıp açmadan kolay kolay düzelmiyor. Telefon güncel ve nasıl çözeceğim bilmiyorum. Yardım bekliyorum.

Bu arada ekleyeyim üç parmakla SS alma vs hepsi kapalı yabancı forumlarda hatta YouTube üzerinde bulunan bir çok çözümü denedim ama olmadı.

Ayni sorunu ben de yaşiyorum az kaldi kiricam tlfonu 1 bucuk ay oldu 2 haftadir var dokunmatik sorunu bi çözümü bilen varsa yardimci olabilirmi

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Ayni sorunu ben de yaşiyorum az kaldi kiricam tlfonu 1 bucuk ay oldu 2 haftadir var dokunmatik sorunu bi çözümü bilen varsa yardimci olabilirmi
Google play de multi touch tester isimli bü program var.pnu yükleyip test etmeni tavsiye ederim hocam.o testte ak kara meydana çıkıyor

Aslan46

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sabit
Cihazım
Pocophone f1
Konular
1
Google play de multi touch tester isimli bü program var.pnu yükleyip test etmeni tavsiye ederim hocam.o testte ak kara meydana çıkıyor
Denedim şimdi ordada aynisini yapiyo 10 parmak gosteriyo ama ekran gidince almiyo dokunmatik sorun programsalmi teknikmi anlamadim kafayi yiycem 1 aylik cihaz

Trooper893

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
Pocophone f1
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantiye gitti ekran değişimi yapıldı ve düzeldi. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar sorun donanımsal bilginize.

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Garantiye gitti ekran değişimi yapıldı ve düzeldi. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar sorun donanımsal bilginize.
Hocam bu sorun zaten az sayıda cihazda görülüyordu ve de Bu cihazların çoğu , son güncellemeler ile birlikte bu sıkıntıdan kurtulmuş idi.
Sorunları Donanımsal olanların güncelleme ile düzelmesi ise zaten olanaksız :)
Geçmiş olsun :)

ozankayan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozan Kayan
Cihazım
Pocophone F1
Konular
4
Dokunmayı h
Hocam bu sorun zaten az sayıda cihazda görülüyordu ve de Bu cihazların çoğu , son güncellemeler ile birlikte bu sıkıntıdan kurtulmuş idi.
Sorunları Donanımsal olanların güncelleme ile düzelmesi ise zaten olanaksız :)
Geçmiş olsun :)
Son güncelleme ile telefonda dokunmatikte farklı yerlerde dokunma oluyorsa ve ekran dokunduğunuz yere tepki vermiyorsa donanımsaldır ekran değişti düzeldi demiştiniz ekranınız nedir biliyormusunuz tianma yada ebbg ?

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Dokunmayı h

Son güncelleme ile telefonda dokunmatikte farklı yerlerde dokunma oluyorsa ve ekran dokunduğunuz yere tepki vermiyorsa donanımsaldır ekran değişti düzeldi demiştiniz ekranınız nedir biliyormusunuz tianma yada ebbg ?
Sanırım yanlış alıntı yaptınız hocam :)
Trooper893 hocam için söylediniz sanırım :)

Üst Alt