- Adım
- Sedat
- Cihazım
- Pocophone F1
- Konular
- 1
Merhaba arkadaşlar.
Telefonumu alalı yaklaşık bir ay oldu. İlk aldığımda Android 8.1 ve Miui 9.6 yüklüydü. Gelen güncellemeler ile Android 9 ve Miui 10.2.3.0 oldu. Fakat telefonun ilk halini arar oldum. Özellikle şarj konusunda ki zaten bu konuda forumda da okuduğum kadarıyla bir çok şikayet mevcut. Özellikle oyun oynadığımda şarj 3'er 5'er gidiyor anlamadan ve neredeyse günü tamamlayamıyorum.
Şimdi benim bu durumla ilgili sormak istediklerim şunlar;
- Telefonu yeniden Miui 9.6'ya downgrade yapabilir miyim?
- Yapabilirsem miui 9.6 rom indirip local update ile yükleme yapabilir miyim?
- Miui 9.6 downgrade yaparsam android 9 yüklü olduğu içib telefon brick olur mu?
- Android sürümünü de 8.1' mi downgrade yapmam lazım?
- Yoksa downgrade yapmadan yeni gelecek güncellemeler ile sorunun çözülmesini mi beklemeliyim?
- Miui 9.6 downgrade yaparsam telefonum garanti kapsamından çıkar mı?
Cevaplayabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar.
Telefonumu alalı yaklaşık bir ay oldu. İlk aldığımda Android 8.1 ve Miui 9.6 yüklüydü. Gelen güncellemeler ile Android 9 ve Miui 10.2.3.0 oldu. Fakat telefonun ilk halini arar oldum. Özellikle şarj konusunda ki zaten bu konuda forumda da okuduğum kadarıyla bir çok şikayet mevcut. Özellikle oyun oynadığımda şarj 3'er 5'er gidiyor anlamadan ve neredeyse günü tamamlayamıyorum.
Şimdi benim bu durumla ilgili sormak istediklerim şunlar;
- Telefonu yeniden Miui 9.6'ya downgrade yapabilir miyim?
- Yapabilirsem miui 9.6 rom indirip local update ile yükleme yapabilir miyim?
- Miui 9.6 downgrade yaparsam android 9 yüklü olduğu içib telefon brick olur mu?
- Android sürümünü de 8.1' mi downgrade yapmam lazım?
- Yoksa downgrade yapmadan yeni gelecek güncellemeler ile sorunun çözülmesini mi beklemeliyim?
- Miui 9.6 downgrade yaparsam telefonum garanti kapsamından çıkar mı?
Cevaplayabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar.