Yardım Pocophone f1 dokunmatik sorunu

yidigosfa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sefa
Cihazım
Pocophone f1
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3.5
Telefon Modeli
Pocophone F1
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Herkese iyi günler. Xioami Pocophone f1 kullanıcısıyım. Ekranın sol üst bölgesine telefon kendi kendine dokunuyo. Bildirim çubuğu iniyor.
Pubg oynayanlar varsa bilir o bölgede çanta var durduk yere çantayı açıyor. Clash Royale de kartları yanlış atmamı sağlıyor. Sizce bu donanımsal bişey mi yazılımsal bir şey mi? Sıfırlasam düzelir mi?

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Herkese iyi günler. Xioami Pocophone f1 kullanıcısıyım. Ekranın sol üst bölgesine telefon kendi kendine dokunuyo. Bildirim çubuğu iniyor.
Pubg oynayanlar varsa bilir o bölgede çanta var durduk yere çantayı açıyor. Clash Royale de kartları yanlış atmamı sağlıyor. Sizce bu donanımsal bişey mi yazılımsal bir şey mi? Sıfırlasam düzelir mi?
Xiaomi sorunlu f1 leri geri çağırmış. Sadece bunu biliyorum.

Oyla:

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
üç parmak la ekran resmi alma özelliğini kapat belki düzelir benim kuzenin f1 de de yaptı böyle bi sıkıntı, ayrıca bu hatayı da geliştiriciye yaz bildir bazen aynı gün içinde patch gönderebiliyor lar. ayrıca telefonu da yedek alıp sıfırla bazen üst üste güncellemeler de böyle sıkıntı çıkabilir. twrp ye al wipe cache yap

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

yidigosfa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sefa
Cihazım
Pocophone f1
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
üç parmak la ekran resmi alma özelliğini kapat belki düzelir benim kuzenin f1 de de yaptı böyle bi sıkıntı, ayrıca bu hatayı da geliştiriciye yaz bildir bazen aynı gün içinde patch gönderebiliyor lar. ayrıca telefonu da yedek alıp sıfırla bazen üst üste güncellemeler de böyle sıkıntı çıkabilir. twrp ye al wipe cache yap

Teşekkür ederim kapattım geliştiriciye de yazdım dönüş alamadım :(

Oyla:

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
Teşekkür ederim kapattım geliştiriciye de yazdım dönüş alamadım :(
kuzenimde de aynı telefon var ve buna benzer bi sorun yaşıyordu telefonu recovery moda alıp komple sıfırladık düzeldi hiç root yada costum rom yüklemedi stock rom kullanıyor hep, şimdi sorun kalmamış bence sizinki de yazılımsal dır diye düşünüyorum reciveri modda herşeyi sıfırlayın bide öyle deneyin

Oyla:
Üst Alt