Yardım Pocophone F1 batarya sorunu

arruna

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
F6 Pro
Meslek
Kamu
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
PixelExperience
Telefon Modeli
Poco F1
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar, 1 aydır kullandığım poco f1 cihazım son 1 hafta 10 gündür inanılmaz hızlı boşalıyor, yazılımsal olma ihtimali pek yok gibii çünkü stock ya da custom rom ne varsa denedim çözüm yok, gittim batarya aldım değiştirdim sonuç hala aynı. Bu cihaz fabrika gelişinde böyle değildi, pil sürekli rom atmaktan bu hale geldi desem pil de değişti hala aynı vaziyette. Böylesi bir sorun yaşayan bar mı acaba aramızda.

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
Poco demek batarya demek. Hiç bir pococunun bataryadan sorun yaşadığını duymadım.

Oyla:

alperbostan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Pocophone F1
Konular
16
Ayni sıkıntı bende de var.tr magazasindan aldigim icin garantisi gider diye root da atamiyorum.10.2.2.0 guncellemesi oncesine donebilsem sorun ortadan kalkacak.

Oyla:

arruna

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
F6 Pro
Meslek
Kamu
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayni sıkıntı bende de var.tr magazasindan aldigim icin garantisi gider diye root da atamiyorum.10.2.2.0 guncellemesi oncesine donebilsem sorun ortadan kalkacak.

Kaç haftadır günde 2 3 Kez şarj ediyordum ekran ışığı 100 seviyesindeydi sonra bi kısayım dedim pil coştu ilk kez günü tamamladım. Ekran ışığını 80-85 civarına alın öyle deneyin bir de.

Oyla:

Kafkef

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Pocophone F1
Konular
5
Ekran ışığı full de yoğun kullanım müzik video görüntülü konuşma vs elimden düşmüyor telefon. Sabah 7 de şarjdan çektiğim telefonda Gece 12 de hala yüzde 20 şarjım oluyor. Ekran suresi olarak dün baktım 6 saat yazıyordu.

Oyla:

alperbostan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Pocophone F1
Konular
16
Kaç haftadır günde 2 3 Kez şarj ediyordum ekran ışığı 100 seviyesindeydi sonra bi kısayım dedim pil coştu ilk kez günü tamamladım. Ekran ışığını 80-85 civarına alın öyle deneyin bir de.
ben genelde %50 civarında kullanıyorum ekran parlaklığını eskiden 2 günü çıkaran telefon şimdi 1 gün çıkarıyor instagrama günde 3 saat filan giriyorum gerisi pek bişey değil zaten bazen google play hizmetleri 28 civarı oluyor onun arkasından android sistemi 15 civarı oluyor arka planda calısan uygulamalarıda kapattım kullanmadıklarımı 4 tane geri bildirim attım hiç bir işe yaramadı... 4000 mah olan bir telefondan bu batarya performansı akıl alır gibi değil.bir sonra ki güncelleme ile düzelmesse zaten satacağım telefonu

Oyla:
Üst Alt