Yardım Pocohophone bildirim yardim

Bugraa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bugra
Cihazım
Pocophone f1
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Stock
Telefon Modeli
Pocophone f1
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefonuma gelen bildirimler bazen sesli bazen ise sessiz olarak geliyor bu sorunu cozmem icin yardimci bi program vs bi bilgisi olan varsa yardim edebilirmi

Mahircevik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahir
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Makine mühendisi
Konular
42
Telefonuma gelen bildirimler bazen sesli bazen ise sessiz olarak geliyor bu sorunu cozmem icin yardimci bi program vs bi bilgisi olan varsa yardim edebilirmi
bende de aynı sorun var kardeşim . En son güncellemeyi yüklendikten sonra oldu

Oyla:

Erdemp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
P
Konular
2
Bildirim ayarlarında bildirimler için gösterge / ses / titreşim ayrı ayrı ayarlanıyor. Ayrıca her uygulamanın kendi alt bildirim seçenekleri var. Örneğin WhatsApp'da bildirimler açık olsa bile, uygulamanın bildirim ayarlarına giderek. -mesela- gruptan gelen mesajlar için gösterge / ses / titreşim ayarlarını ayarlamanız gerekiyor. Hata ya da eksik değil sadece her uygulama ve uygulamadan gelen her bildirim türü (mesela Instagram'dan DM bildirimi ayrı, hikaye bildirimi ayrı v.b) ayrı ayrı ayarlanabiliyor. Kimi (çoğu zaman) uygulama genel ve alt bildirim seçeneklerinde 'ses' uyarısı varsayılan olarak kapalı gelebiliyor.

Ekte, uygulamaların alt özelliklinin bildirim ayarları örneğini görebilirsiniz

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-04-12-18-07-31-606_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2019-04-12-18-07-31-606_com.android.settings.jpg
    114,3 KB · Görüntüleme: 8
Oyla:

Bugraa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bugra
Cihazım
Pocophone f1
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildirim ayarlarında bildirimler için gösterge / ses / titreşim ayrı ayrı ayarlanıyor. Ayrıca her uygulamanın kendi alt bildirim seçenekleri var. Örneğin WhatsApp'da bildirimler açık olsa bile, uygulamanın bildirim ayarlarına giderek. -mesela- gruptan gelen mesajlar için gösterge / ses / titreşim ayarlarını ayarlamanız gerekiyor. Hata ya da eksik değil sadece her uygulama ve uygulamadan gelen her bildirim türü (mesela Instagram'dan DM bildirimi ayrı, hikaye bildirimi ayrı v.b) ayrı ayrı ayarlanabiliyor. Kimi (çoğu zaman) uygulama genel ve alt bildirim seçeneklerinde 'ses' uyarısı varsayılan olarak kapalı gelebiliyor.

Ekte, uygulamaların alt özelliklinin bildirim ayarları örneğini görebilirsiniz
bahsettigim olay su sizin dediignz seyden yola cikalim bi sahistan whatsap uzerinden. Mesaj aliyorum ayri araliklarda 10 mesaj atiyor bu 10ayri. Mesajin ikisinde. Mesaj sesi cikiyorsa 8inde sessiz bi. Sekilde kilit ekranina bildirim geliyor tum. Izinler ve sesli bildirimler acik durumda

Oyla:

Erdemp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
P
Konular
2
Şu yöntemler belki işinize yarayabilir.

• Bildirim sesi olarak kendi yüklediğiniz bir sesi kullanıyorsanız, varsayalın sesi kullanmayı deneyin.
  • Uygulama ayarlarından WhatsApp için; Ayarlar / Uygulamaları Yönet / WhatsApp / Pil Tasarrufu / Kısıtlama Yok olarak seçtiniz mi?
  • Diğer pil tasarruf modu göstergesi olan Ayarlar / Pil & Performans / Uygulama Pil Tasarrufu [Uygulamaları Seçin] / alanında WhatsApp'ın 'Etkin Olmayan Uygulamalar' listesinde olduğundan da emin olun.
Aklıma gelenler şimdilik bunlar...

Oyla:

Bugraa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bugra
Cihazım
Pocophone f1
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kisitlama ve tasarrufta secili degil sadece sesi degistirmeyi deneyecegim o varssyilan olayini

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Bildirim gelmesini istediğimiz uygulamayı "otomatik başlat" listesine ekleyelim.faydası olur.ben eu rom kullandığım için bildrim problemi yaşamıyorum

Oyla:
Üst Alt