Çözüldü Pocofone F1 Güncelleme Silme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mr. Story

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Honor 9 Lite
Konular
17
Merhaba Pocofone F1 model telefonuma Android 9 gelmişti ben bazı kişilerde duyduğum pil sorunu yüzünden yüklemek istemedim. Bugün bir bildirim geldi ve güncelleme hazır cihazı yeniden başlat yazıyordu güncellemeler kısmına girdim anladığım kadarıyla güncelleme indirilmiş kurulumu bekliyor çünkü cihazı yeniden başlat diyor. Ben telefonu herhangi bir sebepten yeniden başlattığımda veya kapatıp açtığımda güncelleme otomatik yüklenir mi çünkü ben istemiyorum güncelleme dosyasını silmek işe yarar mı silsem tekrar indirirmi tekrar indirmemesi için nasıl bir ayar yapmam gerekir yardımcı olur musunuz?

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Dosyalar uygulamasından downloaded_rom klasörünü silin. Ayarlar Yüklü uygulamalardan Güncelleyiciyi bulup verilerini temizleyin. Sistem güncellemeyi açıp sağ üstteki 3 noktadan güncelleme ayarlarından otomatik güncellemeyi kapatın.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Mr. Story

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Honor 9 Lite
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dosyalar uygulamasından downloaded_rom klasörünü silin. Ayarlar Yüklü uygulamalardan Güncelleyiciyi bulup verilerini temizleyin. Sistem güncellemeyi açıp sağ üstteki 3 noktadan güncelleme ayarlarından otomatik güncellemeyi kapatın.

Bunları yapmanın herhangi bir zararı var mıdır ben yine güncellemek istediğimde güncelleme geliceksin ve tekrar indirebileceğiniz dogrumudur?

Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Evet hocam hiçbir zararı yok. Yapacağınız işlem sadece suanki güncellemeyi silip, otomatik güncellemeyi kapatmak. Gelen güncellemeleri yine istediğiniz zaman indirip yükleyebileceksiniz.

Oyla:

Mr. Story

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Honor 9 Lite
Konular
17
Evet hocam hiçbir zararı yok. Yapacağınız işlem sadece suanki güncellemeyi silip, otomatik güncellemeyi kapatmak. Gelen güncellemeleri yine istediğiniz zaman indirip yükleyebileceksiniz.

Yüklü uygulamalarda guncelleyince veya ona benzer birşey bulamadım ama diğer sevdiklerinizin yaptım yeterli olacaktır sanırım çok saolun hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yüklü uygulamalarda guncelleyince veya ona benzer birşey bulamadım ama diğer sevdiklerinizin yaptım yeterli olacaktır sanırım çok saolun hocam.
Şimdi buldum verilere temizlemeye bastığında önbelleği temizle ve tüm verileri temizle yazıyor hangisini yapmalıyım.

Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Yüklü uygulamalarda sağ üstteki 3 noktadan sistem uygulamalarını göster yapmanız lazım. Veya arama satırına yazın çıkmazsa tüm sonuçlara tıklayın çıkacaktır. Rica ederim iyi forumlar.

Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi buldum verilere temizlemeye bastığında önbelleği temizle ve tüm verileri temizle yazıyor hangisini yapmalıyım.
Tüm verileri temizle yapın. Sonra otomatik güncellemeyi kapatmayı unutmayın.

Oyla:

Mr. Story

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Honor 9 Lite
Konular
17
Tüm verileri temizle yapın. Sonra otomatik güncellemeyi kapatmayı unutmayın.

Hocam dediğiniz gibi tüm uygulamaları göster kısmına tıklayınca çıktı. Verileri temizledim sistem güncelleme kısmında 3 noktada da otomatik güncellemeler otomatik indirmeyi kapattım.

Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Hocam dediğiniz gibi tüm uygulamaları göster kısmına tıklayınca çıktı. Verileri temizledim sistem güncelleme kısmında 3 noktada da otomatik güncellemeler otomatik indirmeyi kapattım.
Tamam hocam bundan sonra güncellemeleri sizin indir deyip yüklemeniz gerekecek otomatik yüklenmeyecek.

Oyla:

Mr. Story

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Honor 9 Lite
Konular
17
Tamam hocam bundan sonra güncellemeleri sizin indir deyip yüklemeniz gerekecek otomatik yüklenmeyecek.

Çok yardımcı oldunuz ilginiz için saolun hocam kolay gelsin.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt