Yardım Pocofone f1 ekran dokunmatik sorunu

Fkaraman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Pocofone f1
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android 9.0
Telefon Modeli
Pocofone f1
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar. 1 aylık pocofone f1 telefonumda bir kaç gündür ekran dokunmatiğin de sorun yaşıyorum; şöyleki, bir program açtıktan kısa bir süre sonra ekran açık iken ekrana dokunma ma rağmen ekran tepki vermiyor. Ekran kilitleyip tekrar kilidi açınca normale dönüyor ve bu bir kaç gündür bu şekilde devam ediyor. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yada başına böyle bir durum gelen ve çözüm bulanlardan yardımlarını bekliyorum

Fkaraman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Pocofone f1
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorunun duzeldimi ayni sorun bende yasiyorum su an
Hayır düzelmedi hala devam ediyor. Tam düzeldi diyorum gün içinde tekrar aynı problem

Oyla:

Fkaraman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Pocofone f1
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence olay yazılımsal. Güncellemeyi yüklemeden yoktu. Bi yama yaparlar diye düşünüyorum. Servislik bir durum yok bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran görüntüsünü 3 parmak ile almayı kapatın diye bir video izledim ama oda işe yaramadı. Şu an takribi 4 saat oldu tekrarlamadı ama ne tetikliyorda yapıyor anlamadım

Oyla:

Yine mi yahu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sametrise
Cihazım
Mi mix 2
Konular
1
Oyla:

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Merhaba arkadaşlar. 1 aylık pocofone f1 telefonumda bir kaç gündür ekran dokunmatiğin de sorun yaşıyorum; şöyleki, bir program açtıktan kısa bir süre sonra ekran açık iken ekrana dokunma ma rağmen ekran tepki vermiyor. Ekran kilitleyip tekrar kilidi açınca normale dönüyor ve bu bir kaç gündür bu şekilde devam ediyor. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yada başına böyle bir durum gelen ve çözüm bulanlardan yardımlarını bekliyorum
Verdiğim playstore link deki programı indirip kurun. Adımları takip edin sorununuz %100 çözülecektir.

Oyla:
Üst Alt