fastboot flash init_boot init.img mi ? fastboot flash boot init_boot init.img hangisi
M mustafagallen Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Ali Cihazım Note 4x Yaş 30 Konum İstanbul Katılım 31 Ekim 2019 Konular 2 Mesajlar 10 Tepkime puanı 1 Puanları 3 21 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #11 fastboot flash init_boot init.img mi ? fastboot flash boot init_boot init.img hangisi
kafeinsiz Elit Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım E Cihazım Poco X7 Pro Yaş 31 Konum Türkiye Katılım 24 Aralık 2019 Konular 12 Mesajlar 3.936 Çözümler 28 Tepkime puanı 2.479 Puanları 188 21 Eylül 2025 #12 mustafagallen' Alıntı: üç kere aynısı yaptım hocam dosyayı atma şansın var mı ? init_boot.img dosyasını Genişletmek için tıkla ... Farklı bir dosya ile olmaz o kullandığın roma ait olan dosyayı indirmen gerekiyor. a veya b fark etmez ksu ile yol belirtmeden düz komut ile kurulum gerekir.
mustafagallen' Alıntı: üç kere aynısı yaptım hocam dosyayı atma şansın var mı ? init_boot.img dosyasını Genişletmek için tıkla ... Farklı bir dosya ile olmaz o kullandığın roma ait olan dosyayı indirmen gerekiyor. a veya b fark etmez ksu ile yol belirtmeden düz komut ile kurulum gerekir.