Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba hocalarım.
Cihazımın bootloader kilidini açtım. Magisk ile cihazın boot dosyasını yamaladım.
Daha sonra bu dosyayı fastboot modundayken bilgisayar kullanarak cihaza yazdırdım ancak root olmadı.
Başka hangi yöntemle bu cihaza root atabilirim ? Bildiğim kadarıyla bu cihaz için TWRP mevcut değil.
Hocalarım sorunu çözdüm. Dosyayı yamalarken android 13 sonrasında boot.img dosyasını değil init_boot.img dosyasını yamalayıp cihaza yazdırmak gerekiyormuş. Yapay zekaya sordum o söyledi. İşe yaradı.
Hocalarım sorunu çözdüm. Dosyayı yamalarken android 13 sonrasında boot.img dosyasını değil init_boot.img dosyasını yamalayıp cihaza yazdırmak gerekiyormuş. Yapay zekaya sordum o söyledi. İşe yaradı.
Hocam dosyayı kendi ROM'unuzdan çekmeniz gerekiyor. Dosyayı, mevcut sürümünüzden yüksek veya düşük bir ROM'dan çektiyseniz ve bu dosyayı cihaza yazdırdıysanız telefon açılmayacaktır. Cihazda ARB kilidi var aklınızda bulunsun.
Benim dosyam sürümler uyuşmayacağı için sizin işinize yaramaz.
Hocam tam saat geldiğinde eski yöntem gibi hesap ekle yapacaksınız. Eklenmedi falan yazabilir. Önemli değil. Daha sonra Mi Unlock'dan açmaya çalışın. Saat alacaksınız. O saat sonunda açılabilir hale gelecek. Ben de forumdaki yazılımla BL kilidi başvurusu yöntemini denedim ama o işe yaramıyor. Ya da ben beceremedim. Dediğim gibi eski yöntem gibi yaptım.
Hocam klasik yönteme kıyasla yazdığınız komutu da değiştirmeniz gerekiyor.
fastboot flash init_boot init_boot.img gibi bişey yazmıştım ben. Şimdi tam hatırlamıyorum ama böyleydi sanırım.