Soru Poco x7 pro oyun için rom önerisi

berkyx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berk
Cihazım
poco x7 pro
Konular
2
Poco X7 Pro kullanıyorum ve cihazda çok fazla oyun oynuyorum. Özellikle PUBG Mobile, Call of Duty Mobile ve benzeri FPS oyunlarında yüksek ve stabil FPS benim için çok önemli.

Cihazımda şu an HyperOS var ama daha iyi performans, daha az ısınma ve daha iyi RAM yönetimi sağlayacak bir custom ROM arıyorum. Arayüz veya ekstra özelliklerden çok, oyunlarda akıcılık ve düşük gecikme önceliğim.

Ayrıca oyun için önerdiğiniz kernel ya da Magisk modları varsa onları da duymak isterim.

Sizce hangi ROM’u yüklemeliyim?

beraozbal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Poco X7 Pro kullanıyorum ve cihazda çok fazla oyun oynuyorum. Özellikle PUBG Mobile, Call of Duty Mobile ve benzeri FPS oyunlarında yüksek ve stabil FPS benim için çok önemli.

Cihazımda şu an HyperOS var ama daha iyi performans, daha az ısınma ve daha iyi RAM yönetimi sağlayacak bir custom ROM arıyorum. Arayüz veya ekstra özelliklerden çok, oyunlarda akıcılık ve düşük gecikme önceliğim.

Ayrıca oyun için önerdiğiniz kernel ya da Magisk modları varsa onları da duymak isterim.

Sizce hangi ROM’u yüklemeliyim?
hocam cihazınız zaten gayet güçlü rom çok fark etmez diye düşünüyorum ayrıca işlemci de mtk oldugundan rom kernel vs de zor bulunur, hos2 için rusya romu falan tavsiye ediyorlar ona bakabilirsiniz ya da eu rom stabilse onu kurun derim.

Oyla:

berkyx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berk
Cihazım
poco x7 pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam cihazınız zaten gayet güçlü rom çok fark etmez diye düşünüyorum ayrıca işlemci de mtk oldugundan rom kernel vs de zor bulunur, hos2 için rusya romu falan tavsiye ediyorlar ona bakabilirsiniz ya da eu rom stabilse onu kurun derim.
Eu rom bulamadım maalesef poco x7 pro için

Oyla:

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
58
MTK Cihazlara EU Rom yok. Başka geliştiriciler para ile yapabiliyorlar.

Oyla:

beraozbal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
MTK Cihazlara EU Rom yok. Başka geliştiriciler para ile yapabiliyorlar.
onu bilmiyordum

hocam o zaman daha stabil bir stok rom kurun debloat edip kullanın veya ücretli rom bakın. ama dediğim gibi cihaz zaten güçlü çok da fark olmaz bence.

Oyla:

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular