Çözüldü Poco X7 Pro için Çağrı Kaydı Olan Custom Rom Önerisi

sseerrkkaannn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Poco X3 GT
Konular
1
Merhabalar Arkadaşlar,

Poco X7 Pro telefon satın aldım. Call Record yapabileceğim bir yöntem bulamıyorum. Daha önceleri X3 GT telefonumda Endonezya Rom ile bunu yapabiliyordum. Şu anda yapamıyorum. Bu konuda nasıl bir çözüm üretebilirim? Cihazımda global rom yüklü. Unlock yaptırmıyor. ne kadar uğraştıysamda müsade etmiyor. Bu gibi durumlarda özellikle HyperOS 2 sürümünde çözüm üreten oldu mu?

Alternatif olarak Custom rom önerisi olan var mı? Varsa Cihazı Unlock'ta yapamıyorum ve bu durumda hangi yöntem ile Custom Rom yükleyebilirim?

Bana destek olursanız çok müteşekkir olurum.

Teşekkürler,

Çözüm
F7'de ve Mi15'te ilk cihaz kurulumunda bölge olarak Hong Kong seçildiğinde Google değil Çağrı kaydı olan Mi Arama uygulaması geliyor. Sizin cihazınızda deneme fırsatım olmadı ama cihazı sıfırladığınıza bir deneyin derim.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
F7'de ve Mi15'te ilk cihaz kurulumunda bölge olarak Hong Kong seçildiğinde Google değil Çağrı kaydı olan Mi Arama uygulaması geliyor. Sizin cihazınızda deneme fırsatım olmadı ama cihazı sıfırladığınıza bir deneyin derim.

Oyla: Çözüm

sseerrkkaannn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Poco X3 GT
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam dediğiniz gibi çalıştı. Şok oldum. Telefonu yeni almıştım henüz geçiş yapmamıştım. sorunsuz bir şekilde kurdum. Eski telefondan verileri aktarıp yeni telefon ile devam edeceğim. Sana minnettarım.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam dediğiniz gibi çalıştı. Şok oldum. Telefonu yeni almıştım henüz geçiş yapmamıştım. sorunsuz bir şekilde kurdum. Eski telefondan verileri aktarıp yeni telefon ile devam edeceğim. Sana minnettarım.

Rica ederim hocam :)

Oyla:
Üst Alt