Yardım Poco X7 Pro Aldım Ama Çok Pişmanım

Serkanbasar788

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serkan
Cihazım
pocox7 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
2.0.203.0
Telefon Modeli
poco x7 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Poco x7 pro aldım çok çok pişmanım nedenine gelince işim gereği telefonu sık sık kullanırım oyun oynarım sık sık Futbol hastasıyım ve telefonumda hep futbolla alakalı bir oyun vardır geçen gün dedim bir football manager 2023 son sürüm yükleyim dedim aaaaa oda ne telefonumla uyumlu değilmiş yüklemiyor ulan dedim sanki 10 yıl önce çıkan oyun daha 1 yıllık oyun allah allah dedim ve eşimin son sürüm samsung en son çıkan model şakkk diye yüklendi eeee bu yüklediğim telefon poco x7 den daha güncel bir cihaz nasıl oluyor bu iş ?? satıp samsung almayı düşünüyorum ama bu neden böyle oluyor merakta etmiyor değilim cihaz dediğin cihazın keyfine göre değil parayı verenin keyfine göre hareket eder bu şuna benziyor arabayı para verip sen alıyorsun ama insiyatif komşuda beyinle mantıkla örtüşen bir durummu tabikide hayır buda buna benziyor :)

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
poco f2 pro
Konular
12
Bahsettiğiniz cihaz 3 sene öncenin modeli. Burada X7 Pro'dan bahsediyoruz.
Ayrıca MTK için root da sorunsuz aktif şekilde rootlu kullanıyorum konuda bahsi geçen X7 Pro'yu.

MTK işlemcinin tek handikap noktası custom recovery ile işlerin zor olması harici olarak herhangi bir eksik söz konusu değil. İşini bilene custom recovery de gerekli değil zaten.

Ayrıca MTK desteği olmadığını iddia ettiğiniz uygulamalar neler gerçekten merak ettim. Üstte GTA SA Netflix dediniz indirip açtım başka varsa görmek isterim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cihaz 3 senelik olabilir ama hâlâ güncelleme almaya devam ediyor açamadığı oyundan örnek olarak arkadaş örnek göstermiş onun haricinde uygun twrp ya 1 kere çıkıyor günceleme almıyor ya da hiç çıkmıyor ben şahsen kullanmam artık ama eşe dosta her zaman Mediatek aldırıyorum uygun fiyatı dolayısıyla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bahsettiğiniz cihaz 3 sene öncenin modeli. Burada X7 Pro'dan bahsediyoruz.
Ayrıca MTK için root da sorunsuz aktif şekilde rootlu kullanıyorum konuda bahsi geçen X7 Pro'yu.

MTK işlemcinin tek handikap noktası custom recovery ile işlerin zor olması harici olarak herhangi bir eksik söz konusu değil. İşini bilene custom recovery de gerekli değil zaten.

Ayrıca MTK desteği olmadığını iddia ettiğiniz uygulamalar neler gerçekten merak ettim. Üstte GTA SA Netflix dediniz indirip açtım başka varsa görmek isterim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ha birde kernelsu yüklediğimde cihaz bootloop oluyordu yine desktek yoktu mecbur Apatch kurmuştum artık bana mı denk geldi bunlar bilmiyorum inanın

Oyla:
Üst Alt