Yardım Poco X7 Pro Aldım Ama Çok Pişmanım

Serkanbasar788

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serkan
Cihazım
pocox7 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
2.0.203.0
Telefon Modeli
poco x7 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Poco x7 pro aldım çok çok pişmanım nedenine gelince işim gereği telefonu sık sık kullanırım oyun oynarım sık sık Futbol hastasıyım ve telefonumda hep futbolla alakalı bir oyun vardır geçen gün dedim bir football manager 2023 son sürüm yükleyim dedim aaaaa oda ne telefonumla uyumlu değilmiş yüklemiyor ulan dedim sanki 10 yıl önce çıkan oyun daha 1 yıllık oyun allah allah dedim ve eşimin son sürüm samsung en son çıkan model şakkk diye yüklendi eeee bu yüklediğim telefon poco x7 den daha güncel bir cihaz nasıl oluyor bu iş ?? satıp samsung almayı düşünüyorum ama bu neden böyle oluyor merakta etmiyor değilim cihaz dediğin cihazın keyfine göre değil parayı verenin keyfine göre hareket eder bu şuna benziyor arabayı para verip sen alıyorsun ama insiyatif komşuda beyinle mantıkla örtüşen bir durummu tabikide hayır buda buna benziyor :)

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Güvenlik nedeniyle dışarıdan apk yükleme zorlaştı hocam. Sadece Xiaomi değil yeni sürümlerle birlikte hemen hemen tüm Androidlerde aynı sorun var. Android artık eskisi kadar özgür değil maalesef. Forumda apk yüklenmiyor araması yapın ve önerilen yöntemleri uygulamayı deneyin.

Oyla:

Serkanbasar788

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serkan
Cihazım
pocox7 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güvenlik nedeniyle dışarıdan apk yükleme zorlaştı hocam. Sadece Xiaomi değil yeni sürümlerle birlikte hemen hemen tüm Androidlerde aynı sorun var. Android artık eskisi kadar özgür değil maalesef. Forumda apk yüklenmiyor araması yapın ve önerilen yöntemleri uygulamayı deneyin.
bence cihazla alakalı aynı boyutlu ve android 15 sürümü kullanan samsung telefona yüklenen poxo x7 ye yüklenmiyor :) yazdığım ilk yorumu okuyup cevap verin sallamasyon yapmayın :)

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
28
hocam öyle bir konu açmışsınız ki gören de telefon elinizde alev aldı sanır foruma dün kayıt olmuşsunuz 10 dk sonra konuyu açmışsınız telefonu zaten satıp samsung almışsınız hemde aldıgınız fiyatın yarı fiyatına satmışsınız neyse mesajım burada dursun yine böyle aldıktan hemen sonra yarı fiyata telefon satacak olursanız alayım hiç ugraşmayın

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Cevap vermeye değer görmediğim için sat gitsin demiştim ama konuya da açıklık getireyim.
Artık Android geriye dönük destek vermiyor.
Bir çok marka 32 bit uygulama desteğini sonlandırdı. Xiaomi yeni modellerinde de bu son buldu. Samsung bir adım geriden geldi ama Samsung için de 32 bit desteği sonlandı.

Örneğin S24 serisi de artık 32 bit desteğine sahip değil.

Bu arkadaş son model Samsung telefonların sorunsuz olduğunu iddia etse de öyle bir şey yok Samsung da uymak zorunda çünkü Google politikası.

Eski oyunları oynamak için yeni bir telefon almak mantıklı bir adım değil.
Market dışı uygulama yükleme garantisini hiçbir marka vermez zaten.

Ayrıca forumda küfür etmenin cezası mesajların silinmesi değildir. Küfür ciddi bir konudur.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
28
Cevap vermeye değer görmediğim için sat gitsin demiştim ama konuya da açıklık getireyim.
Artık Android geriye dönük destek vermiyor.
Bir çok marka 32 bit uygulama desteğini sonlandırdı. Xiaomi yeni modellerinde de bu son buldu. Samsung bir adım geriden geldi ama Samsung için de 32 bit desteği sonlandı.

Örneğin S24 serisi de artık 32 bit desteğine sahip değil.

Bu arkadaş son model Samsung telefonların sorunsuz olduğunu iddia etse de öyle bir şey yok Samsung da uymak zorunda çünkü Google politikası.

Eski oyunları oynamak için yeni bir telefon almak mantıklı bir adım değil.
Market dışı uygulama yükleme garantisini hiçbir marka vermez zaten.

Ayrıca forumda küfür etmenin cezası mesajların silinmesi değildir. Küfür ciddi bir konudur.
xiaomi ye bir mail atalım uygulama yüklenince şaak diye ses çıkaran bildirim yapsın :)

Oyla:
Üst Alt