Soru Poco X7 Ana Konu

karatekin01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
POCO X5 PRO 5G
Konular
0
Merhabalar telefonunuz X7 mi sizin dediğiniz arızanın hiçbiri bende yok bence garantiye gönderin donanım arızası var
Evet poco x7 pro. Buğün Xiaomi Destek telefonunuda aradım reboot sytem falan yaptırdılar. Büğün test edecegim sorun devam ederse garantiye gönderirim. İlginiz için teşekkür ederim.

AntiHackeR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Ölmez
Cihazım
Redmi Pro
Konular
1
nereden aldınız acaba
Telefoncu bir arkadaştan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şarjı kendi kendine düşme oluyor mu bende de pro modeli var %90 iken 30 dakika sonra 88 oluyor
Şarjı çok güzel sabah çekmişim şimdi bile yüzde 72'de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şarjı nasıl ben yt kaçak almadım orijinal tr benimki ama 6000 mah pil olmasına rağmen şarj hızlı gidiyor gibi geldi bana sizde de öyle mi şarj Kendi kendine yavaş yavaş düşüyor mu ?
Senin telefonun Poko X6 pro bence çünkü onun bataryası 6000 miliamper hayır şarjım çok güzel sabah çekmişim şimdi bile %72'de

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
4 gün önce ben de Poco x7 pro 8-256 sarı modeline geçtim, makine ateş ediyor.
Globalden Endonezya 2.0.3.0 sürümüne geçiş yaparak kullanıyorum şu an, her şeyi ile çok çok iyi.
Umarım böyle devam ederiz sarı kız ile :)

AntiHackeR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Ölmez
Cihazım
Redmi Pro
Konular
1
Merhabalar hocam ben de poco x7 kullanıyorum Xiaomi topluluğuna 36 gündür üyeyim her akşam tam saat 19.00'da botloder kilidini açmak için basıyorum hep erteliyor . Endonezya rumunu da indirmişim bekliyorum siz dört gün içinde nasıl kilidi açıp romu yüklediniz bana da yardımcı olur musunuz
4 gün önce ben de Poco x7 pro 8-256 sarı modeline geçtim, makine ateş ediyor.
Globalden Endonezya 2.0.3.0 sürümüne geçiş yaparak kullanıyorum şu an, her şeyi ile çok çok iyi.
Umarım böyle devam ederiz sarı kız ile :)

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Merhabalar hocam ben de poco x7 kullanıyorum Xiaomi topluluğuna 36 gündür üyeyim her akşam tam saat 19.00'da botloder kilidini açmak için basıyorum hep erteliyor . Endonezya rumunu da indirmişim bekliyorum siz dört gün içinde nasıl kilidi açıp romu yüklediniz bana da yardımcı olur musunuz
Benim üyeliğim bayağı eski o yüzden olmalı, size tavsiyem Tayvan Romu kurmanız, Endonezya romunda batarya gösterge sıkıntısı vardı, Tayvan Romu batarya performansı olarak mükemmel...

Son düzenleme:
Üst Alt