Yardım Poco X6 Pro'da Çin Romu Sıkıntı Çıkarır mı?

madestchzqwd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS Global 1.0.14.0.UNLMIXM
Telefon Modeli
Poco X6 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Poco X6 Pro model telefonum var ve global romdan memnun değilim. Bu telefona çin romu yüklesem mobil veri açıkken şebekede herhangi bir sorun çıkar mı?

foor.cun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
15
Veri sorunu maalesef cihazın kendisinde var yani rom değiştirdiğinizde de bağlantı sorunları bazen boy gösteriyor.
Ben de stock Çin romundayım bu cihazda. Çin romu kesinlikle çok daha iyi pil ve performans açısından fakat mobil veri sorunu devam ediyor. Veri hızı bazen durduk yere düşüyor ve uçak modunu açıp kapamam gerekiyor, sonrasında düzeliyor.

Yine de stock Çine geçin derim kilit açacaksanız, global romlar çok sıkıntılı çünkü. Ayrıca HyperOS 2.0 beta güncellemesi yayınlandı Çin sürümleri için, onu da deneyebilirsiniz.

Oyla:

madestchzqwd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Veri sorunu maalesef cihazın kendisinde var yani rom değiştirdiğinizde de bağlantı sorunları bazen boy gösteriyor.
Ben de stock Çin romundayım bu cihazda. Çin romu kesinlikle çok daha iyi pil ve performans açısından fakat mobil veri sorunu devam ediyor. Veri hızı bazen durduk yere düşüyor ve uçak modunu açıp kapamam gerekiyor, sonrasında düzeliyor.

Yine de stock Çine geçin derim kilit açacaksanız, global romlar çok sıkıntılı çünkü. Ayrıca HyperOS 2.0 beta güncellemesi yayınlandı Çin sürümleri için, onu da deneyebilirsiniz.
Reis benim tırstığım bir şey daha var şimdi benim cihaz yurtdışı ve kapanmasını bekliyorum kapanınca telefoncuya açtırıcam eğer stock çin romuna geçsem telefoncu imeiyi kaydederken bir sorun çıkar mı?

Artı olarak bootloader kilidini açmak istiyorum fakat ne denediysem bir türlü açamadım şu kilidi.

Oyla:
Üst Alt