Soru Poco x6 pro (ydışı) ve rom değiştirememek

Paganmetal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Göktuğ
Cihazım
Mi6
Konular
14
Merhaba arkadaşlar şubat ayında 512 versiyonunu 11500tl ye satın aldım. Cihaza birkaç gün önce çift sim imei attırdım. Cihaza twrp kurmalarını da rica ettim fakat cihazın mtk olduğunu kolay bir şekilde çökebileceğini söylediler ve kurmadılar. Bu cihazda kasma durumu olsa bile miflash ile ya da fabrikasyon ayarlarını kullanamayacak kasacak şekilde kullanacağım sıfırlama işlemi olması dahilinde onlardan uzaktan destek alarak işlem yapmam gerektiğini söylediler. Fakat miui tabanlı romları hiç sevmiyorum. Ben bu cihazı elden çıkaracak aşamaya geldim kafama göre nasıl rom değiştirebilirim

foor.cun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Maalesef Mediatek işlemcili bir cihaz olduğu için custom rom seçeneği pek yok bu cihazda. Özellikle aosp tabanlı saf android romlar mevcut değil. Fakat HyperOS tabanlı çeşitli modlanmış, daha fazla ek özellik içeren özel romlar var. Elite Rom, EU Rom, Greeshan Repack, HyperTN gibi. Ben hiçbirini kullanmadım, o yüzden romlar hakkında pek bir bilgim yok ama stock Hyper'dan memnun değilseniz deneyebilirsiniz. Her türlü stocktan daha iyi olduklarına eminim.
Ya da biraz beklemede kalın. Bu telefon için LineageOS çıkacağını duydum, şu an geliştirilme aşamasındaymış.

Bu saydığım romları ve cihazla ilgili haberleri Telegram'da cihaz için açılmış update kanallarında bulabilirsiniz.

draqpit42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
2
Maalesef Mediatek işlemcili bir cihaz olduğu için custom rom seçeneği pek yok bu cihazda. Özellikle aosp tabanlı saf android romlar mevcut değil. Fakat HyperOS tabanlı çeşitli modlanmış, daha fazla ek özellik içeren özel romlar var. Elite Rom, EU Rom, Greeshan Repack, HyperTN gibi. Ben hiçbirini kullanmadım, o yüzden romlar hakkında pek bir bilgim yok ama stock Hyper'dan memnun değilseniz deneyebilirsiniz. Her türlü stocktan daha iyi olduklarına eminim.
Ya da biraz beklemede kalın. Bu telefon için LineageOS çıkacağını duydum, şu an geliştirilme aşamasındaymış.

Bu saydığım romları ve cihazla ilgili haberleri Telegram'da cihaz için açılmış update kanallarında bulabilirsiniz.
Hocam merhaba, global rom kullanıyorum ve batarya için Rus romu öneriyorlar. Tavsiye eder misiniz?

Üst Alt