Çözüldü Poco X6 Pro Türkiye ve Global Farkı Nedir ?

Ad2805490

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ad2805490
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
17
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS 2.0.103.0 VNLMIXM
Telefon Modeli
Poco X6 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba Arkadaşlar Ben Türkiyeden Telefoncudan POCO X6 Pro Türkiye Garantili Aldım Telefonu İncelerken Bişey Dikkatimi Çekti HyperOS Yazılımının Yanındaki Kodu (VNLMIXM) İnternette Aradım ve Global Olduğunu Öğrendim Neden Türkiye Değil de Global Yazılım Yüklü Bu Önemli Bişey mi ? Türkiyeden Alınan Telefonların Hepsi mi Global Olarak Geliyor Türkiye ile Global Arasında Fark Var mı? TR Versiyonunu Kursam Bişey Olur mu Teşekkür Ederim

Çözüm
Merhaba Arkadaşlar Ben Türkiyeden Telefoncudan POCO X6 Pro Türkiye Garantili Aldım Telefonu İncelerken Bişey Dikkatimi Çekti HyperOS Yazılımının Yanındaki Kodu (VNLMIXM) İnternette Aradım ve Global Olduğunu Öğrendim Neden Türkiye Değil de Global Yazılım Yüklü Bu Önemli Bişey mi ? Türkiyeden Alınan Telefonların Hepsi mi Global Olarak Geliyor Türkiye ile Global Arasında Fark Var mı? TR Versiyonunu Kursam Bişey Olur mu Teşekkür Ederim
hiçbirşey olmaz tr de kursan global de kursan aynı yazılım sadece ülkeye yönelik ufak farklılıklar var misal trendyol uygulaması yüklü gelir gibi garip garip farklılıklar var zararı yok yararı da yok kafaya takılacak birşey değil hatta bir miktar iyi dahi diyebilirim güncellemeler 1-2 hafta daha erken...

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
hiçbirşey olmaz tr de kursan global de kursan aynı yazılım sadece ülkeye yönelik ufak farklılıklar var misal trendyol uygulaması yüklü gelir gibi garip garip farklılıklar var zararı yok yararı da yok kafaya takılacak birşey değil hatta bir miktar iyi dahi diyebilirim güncellemeler 1-2 hafta daha erken gelebilir

Oyla: Çözüm

Ad2805490

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ad2805490
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hiçbirşey olmaz tr de kursan global de kursan aynı yazılım sadece ülkeye yönelik ufak farklılıklar var misal trendyol uygulaması yüklü gelir gibi garip garip farklılıklar var zararı yok yararı da yok kafaya takılacak birşey değil hatta bir miktar iyi dahi diyebilirim güncellemeler 1-2 hafta daha erken gelebilir
Teşekkür Ederim Cevabınız İçin Peki Şunu Merak Ediyorum Türkiye de Satılan Tüm Telefonların Yazılımı Global Olarak mı Geliyor ?

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Teşekkür Ederim Cevabınız İçin Peki Şunu Merak Ediyorum Türkiye de Satılan Tüm Telefonların Yazılımı Global Olarak mı Geliyor ?
yok tr romlu geleni de var global olarak geleni de var ama farklı bir cihaz değil aynı cihaz yazılımı farklı olmuş oluyor global se cihaz veya tr arkada model numarasının sonunda G harfi vardır

Oyla:
Üst Alt