Yardım Poco X6 pro titreşim sorunu

yasinsakarya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Poco X6 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.14.0.UNLMIXM
Telefon Modeli
Poco X6 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Sessiz modda telefonuma çağrı gelince titresim var fakat mesaj gelince titreşim çalışmıyor nasıl düzeltmebilirim

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
Hangi uygulamadan gelen mesajların titremesini istiyorsanız o uygulamanın bildirimleri bölümünden titreşim açık mı diye kontrol edin

Oyla:

yasinsakarya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Poco X6 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi uygulamadan gelen mesajların titremesini istiyorsanız o uygulamanın bildirimleri bölümünden titreşim açık mı diye kontrol edin
İlginiz için teşekkür ederim WhatsApp ve normal mesaj uygulamasında SMS geldigi zaman titremesini istiyorum tüm bildirimler ve titreşim acik ama olmuyor

Oyla:

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
18
İlginiz için teşekkür ederim ama titreşimin kapanmasını istemiyorum tam tersi mesaj gelince de titremesini istiyorum
Ne istediğiniz anlaşılmıyor konuya göre birinde titriyor diğerinde titremiyor lütfen yardımcı olun demişsiniz. Karışıklık olmuş yani.
İlginiz için teşekkür ederim WhatsApp ve normal mesaj uygulamasında SMS geldigi zaman titremesini istiyorum tüm bildirimler ve titreşim acik ama olmuyor
Titreşim istediğin uygulamalara tek tek gir bildirimler sekmesine git ordan titreşimi aç.

Oyla:

yasinsakarya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Poco X6 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne istediğiniz anlaşılmıyor konuya göre birinde titriyor diğerinde titremiyor lütfen yardımcı olun demişsiniz. Karışıklık olmuş yani.

Titreşim istediğin uygulamalara tek tek gir bildirimler sekmesine git ordan titreşimi aç.
Xiaomi müşteri temsilcisi ile beraber hepsini yaptık report attık olmadi son çare format atmak o da olmazsa artık bakacaz bı caresine ilginiz için teşekkür ederim sağolun.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Bildirim panelinden titreşimi kapat.
Forum kurallarımız 2.2: Üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır.

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Oyla:
Üst Alt