HyperOS POCO X6 Pro HyperOS vs MIUI

meuzi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
X6pro
Konular
1
Herkese merhaba, poco x6 pro almayı planlıyorum fakat kafamda soru işaretleri var , yeni çıkan hyperos mu mıuı mı hangisi daha iyi tecrübem yok, ve videolarda gördüğüm kadarıyla google uygulamarı vardı xiaominin kendine ait uygulamalarını görmedim, mıuı hyperos ikisindede durum aynı mı bunu merak ediyorum, ve poco x6 pro hangisini kullanıyor, ve artı eksi olarak kısaca biri yazabilirse çok iyi olur, teşekkürler şimdiden konuyu yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın

alimitnick

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 125G
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Cihazı aldıktan sonra bootloader kilidini açıp cihazınıza uygun istediğiniz sürüme sahip Romu yükleyebilirsiniz, Hyperos Xiaomi cihazlar için yayınlanan en güncel sürüm.

meuzi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
X6pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anladım teşekkürler
Cihazı aldıktan sonra bootloader kilidini açıp cihazınıza uygun istediğiniz sürüme sahip Romu yükleyebilirsiniz, Hyperos Xiaomi cihazlar için yayınlanan en güncel sürüm.

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
29
MIUI yükleyemiyorsunuz maalesef. Cihaza modlu MIUI çıkmadığı sürece MIUI dönmeniz mümkün değil

meuzi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
X6pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MIUI yükleyemiyorsunuz maalesef. Cihaza modlu MIUI çıkmadığı sürece MIUI dönmeniz mümkün değil
aslında benim merak ettiğim hangisinde daha fazla özellik ve kullanışlı şeyler var arayüzde mi, yeni çıkardığı işletim sisteminde mi

Üst Alt