Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Axion OS rom biraz daha hızlı gibiydi sanki.Ama telefon şarjdayken oyun oynarken fazla ısınıp throttle yapıyordu.
Bunda hem şarjı daha az tüketiyor hemde asla ısınmıyor.
şuan hangi romdasınız ? en stabil rom sizce hangisi ? saanos hyperos 3, axionos, afterlifeos, mistos arasında çok fazla kaldım. yedek cihazım olsa hepsini tek tek deneyimleyeceğim aslında.
Özelleştirme istiyorsanız afterlife daha iyi gibi ama cihaz için ilk çıkan sürüm ROM da küçük buglar olabilir denemedim ben şuan linage OS kullanıyorum bana gore enbiyisi bu linage OS ve microg banka uygulamaları yok çalışmıyor gaps istiyorsanız en sorunsuz axion OS
Özelleştirme istiyorsanız afterlife daha iyi gibi ama cihaz için ilk çıkan sürüm ROM da küçük buglar olabilir denemedim ben şuan linage OS kullanıyorum bana gore enbiyisi bu linage OS ve microg banka uygulamaları yok çalışmıyor gaps istiyorsanız en sorunsuz axion OS
Aosp arayüzü sevmiyorum o yüzden batarya performansının çok iyi olması gerekli hyperosdan vazgeçmem için. Lineageos rom da banka uygulamaları kullanılamıyor doğru mu anladım ?
Hayır gaps kurarsaniz kullanabiliyorsunuz ben gaps kullanmiyorum google servisleri yok hem batarya hem de gizlilik için ben bu şekilde kullanıyorum herkesin kendine gore öncelikleri var ayrıca daha fazla şeylerde kurulu ama konu uzamasin microg yerine gaps kurarsaniz herşey çelişiyor microg ile banka uygulamaları çalışmıyor sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizin için ekran görüntüsü bırakıyorum sadde bir insanin süslü şeyler sevmem minimalist seviyorum telefonunun durumu bu
Pil süresinde bu şekilde ayarlar daki yanlış gösteriyor tüm aosp romlarda yanlış gösteriyor durum bi ortalama 10 saat kullanıma gore değişiyor tek şarj onu belirmek isterim appmanagerdeki doğru
Hayır gaps kurarsaniz kullanabiliyorsunuz ben gaps kullanmiyorum google servisleri yok hem batarya hem de gizlilik için ben bu şekilde kullanıyorum herkesin kendine gore öncelikleri var ayrıca daha fazla şeylerde kurulu ama konu uzamasin microg yerine gaps kurarsaniz herşey çelişiyor microg ile banka uygulamaları çalışmıyor sadece
Sizin için ekran görüntüsü bırakıyorum sadde bir insanin süslü şeyler sevmem minimalist seviyorum telefonunun durumu bu
Pil süresinde bu şekilde ayarlar daki yanlış gösteriyor tüm aosp romlarda yanlış gösteriyor durum bi ortalama 10 saat kullanıma gore değişiyor tek şarj onu belirmek isterim appmanagerdeki doğru
Uzun süre kullanamadım lakin ilk izlenim olarak hem sunduğu özelleştirmeler ve arayüz açısından bence Axion'dan çoğu konuda daha iyi.Gece sabaha kadar sadece yüzde 5 şarj kullanmış.Oyun performansı ve diğer konular ile ilgili olumsuzluk gözlemlemedim.