Yardım Poco X6 Pro çökme sorunu

skyhawktr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rıdvan
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
1
Merhabalar. Bugün telefonumda arkadaşım için kişisel bağlantı noktasını açmak için ayarlara girdim. Bağlantı noktası kısmına tıkladığım an telefon çöktü. Yeniden açıldı tekrar girdim tekrar çöktü. Yeniden başlattım denedim yine çöktü ve telefon aşırı ısınmış durumda. Bu durumu başka yaşayan var mı acaba nedeni nedir?

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Merhabalar. Bugün telefonumda arkadaşım için kişisel bağlantı noktasını açmak için ayarlara girdim. Bağlantı noktası kısmına tıkladığım an telefon çöktü. Yeniden açıldı tekrar girdim tekrar çöktü. Yeniden başlattım denedim yine çöktü ve telefon aşırı ısınmış durumda. Bu durumu başka yaşayan var mı acaba nedeni nedir?
Son sürümlerde bazı sorunlar çıkabiliyor. Bende wifi ve bluettoth çalışmadı. Nedeni ? Bilemiyorum. Güncellemeleri sırasıyla ve atlamadan yapmak gerekiyor olabilir.

aliimranakdogann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali İmran
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
0
Merhabalar. Bugün telefonumda arkadaşım için kişisel bağlantı noktasını açmak için ayarlara girdim. Bağlantı noktası kısmına tıkladığım an telefon çöktü. Yeniden açıldı tekrar girdim tekrar çöktü. Yeniden başlattım denedim yine çöktü ve telefon aşırı ısınmış durumda. Bu durumu başka yaşayan var mı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Google Güvenlik uygulamasını silmeyin. Kaldırmayın bende de oldu uygulamayı tekrar yükledim düzeldi. Bir kaç kez denediğimde sorunun kesinlikle uygulamadan kaynaklandığını tespit ettim. bilginiz olsun

ozbk58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozbk58
Cihazım
Poco x6 pro
Konular
1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Google Güvenlik uygulamasını silmeyin. Kaldırmayın bende de oldu uygulamayı tekrar yükledim düzeldi. Bir kaç kez denediğimde sorunun kesinlikle uygulamadan kaynaklandığını tespit ettim. bilginiz olsun
Google güvenlik uygulaması hangisi?bende de aynı sorun var

Üst Alt