Soru Poco X6 Pro BL Kilidi Açmak Ve EEA Stable Roma Geçmek?

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Arkadaşlar merhaba, global ve yurt içi olarak x6 pro yu kullanmaktayım. Çözülemeyen bir durum çubuğu sorunum ve güncellemelerde eskiden içinden sonra global rom güncellenirken şimdi eea sürümü sanki daha öne çekmiş gibi çünkü hyperos 2 yi doğal olarak önce Çine verildi sonra eea sürümüne verildi. Bende bl kilidini açıp eea roma geçmeyi planlıyorum. Öncelikle forumda birkaç konu buldum bl kilidi nasıl açılacağını dair. Anladığım kadarıyla miui community den bir işlem yapıyoruz sonra geliştirici seçeneklerden bir işlem yapıp pc de miui unlock programı ile açılıyor kilit galiba? Diğer bir konuda eea sürüm kullanan var mı ve nasıl memnunlar mı? Şuanda hyperos 2 stable beta var, kilit açıldıktan sonra direk bu betayı yükleyebilir muyuz? Yükleyebiliyorsak nasıl yükleniyor? Bir güncel rehber verebilecek arkadaş var mıdır?

İbrahim474

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
16
Arkadaşlar merhaba, global ve yurt içi olarak x6 pro yu kullanmaktayım. Çözülemeyen bir durum çubuğu sorunum ve güncellemelerde eskiden içinden sonra global rom güncellenirken şimdi eea sürümü sanki daha öne çekmiş gibi çünkü hyperos 2 yi doğal olarak önce Çine verildi sonra eea sürümüne verildi. Bende bl kilidini açıp eea roma geçmeyi planlıyorum. Öncelikle forumda birkaç konu buldum bl kilidi nasıl açılacağını dair. Anladığım kadarıyla miui community den bir işlem yapıyoruz sonra geliştirici seçeneklerden bir işlem yapıp pc de miui unlock programı ile açılıyor kilit galiba? Diğer bir konuda eea sürüm kullanan var mı ve nasıl memnunlar mı? Şuanda hyperos 2 stable beta var, kilit açıldıktan sonra direk bu betayı yükleyebilir muyuz? Yükleyebiliyorsak nasıl yükleniyor? Bir güncel rehber verebilecek arkadaş var mıdır?
Beta sürümünü doğrudan yükleyemezsiniz.

Kilit açıldıktan sonra Öncelikle EEA romu kurun ardından mi topluluktan Beta başvurusu yapın Hyperos 2 size OTA olarak gelir

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kilit açıldıktan sonra Öncelikle EEA romu kurun ardından mi topluluktan Beta başvurusu yapın Hyperos 2 size OTA olarak gelir
Hocam şuanda global betada başvurum onaylı ama dün yayonlınan sürüm beta olmasına rağmen otadan güncelleme gelmedi. Ozaman eea sürüm hyperos 2 betada fakat anladığım kadarıyla en son stabili kurup başvuruda bulunup beta hyperos 2 nin gelmesini bekleyeceğim galiba? Peki eea sürüme nasıl geçebilirim? Herhangi bir rehber olacak bir video yada konu var mıdır? Veya bu konuda tecrübelerinizi aktarır mısınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BL kilidi in açılması için buradaki adımları yerine getirsem yeterli olur mu? Sadece anlamadığım community deki adımları yaptıktan sonra hemen akabinde geliştirici seçeneklerdeki kilit açma kısmına mı başvuracağım?

İbrahim474

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
16
Hocam şuanda global betada başvurum onaylı ama dün yayonlınan sürüm beta olmasına rağmen otadan güncelleme gelmedi. Ozaman eea sürüm hyperos 2 betada fakat anladığım kadarıyla en son stabili kurup başvuruda bulunup beta hyperos 2 nin gelmesini bekleyeceğim galiba? Peki eea sürüme nasıl geçebilirim? Herhangi bir rehber olacak bir video yada konu var mıdır? Veya bu konuda tecrübelerinizi aktarır mısınız?

BL kilidi in açılması için buradaki adımları yerine getirsem yeterli olur mu? Sadece anlamadığım community deki adımları yaptıktan sonra hemen akabinde geliştirici seçeneklerdeki kilit açma kısmına mı başvuracağım?

Poco X6 pro ya Global olarak beta geldiyse ayarlardan bölge değiştirip güncellemeleri kontrol edebilirsiniz

Eea için ise;

Kilidi açtıktan sonra mi Flash uygulamasından eea romunu yükleyebilirsiniz

Bootloader konusunda ise;

Mi topluluk uygulamasından izin almanız gerekiyor ama bu son aylarda sürekli limit sorunu var

erdal_96

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erdal
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0

Kilit açmak sıkıntılı biraz. Community uygulamasından izni almak için saat 19.00 da başvuru yapın. 2000 kişilik sınır ve hemen doluyor. İzni aldıkdan sonra geliştirici seçeneklerinden hesabı ekleyin.72 saat sonra mi unlock aracı ile açabilirsiniz.

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Poco X6 pro ya Global olarak beta geldiyse ayarlardan bölge değiştirip güncellemeleri kontrol edebilirsiniz

Eea için ise;

Kilidi açtıktan sonra mi Flash uygulamasından eea romunu yükleyebilirsiniz

Bootloader konusunda ise;

Mi topluluk uygulamasından izin almanız gerekiyor ama bu son aylarda sürekli limit sorunu var
Mi flash için herhangi bir güncel rehber var mıdır hocam? Yada programa nereden ulaşabilirim?

Kilit açmak sıkıntılı biraz. Community uygulamasından izni almak için saat 19.00 da başvuru yapın. 2000 kişilik sınır ve hemen doluyor. İzni aldıkdan sonra geliştirici seçeneklerinden hesabı ekleyin.72 saat sonra mi unlock aracı ile açabilirsiniz.
Tamam hocam siz hangi rom dasınız? Eea yı önerir misiniz?

erdal_96

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erdal
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
Mi flash için herhangi bir güncel rehber var mıdır hocam? Yada programa nereden ulaşabilirim?

Tamam hocam siz hangi rom dasınız? Eea yı önerir misiniz?
Ben şuan eu 2.0.2 kullanıyorum. Eea da öneririm.

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30

Daryun

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Galaxy M52
Meslek
PC Teknisyen
Konular
6
HyperOS 2.0 sürümüne geçenler, sorunlar çözülmüş mü? Kullanıcılara göre bahsedilen sorunlar;

Batarya optimizesi kötü, pusula ve navigasyon sorunlu, pusula optimizasyonu çalışmıyor. 1.0.14.0 sürümü, yani son gelen güncelleme ile bağlantı noktası (AP) açmaya çalışınca telefon reset atıyor. NFC bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Bazı uygulamalar kilitleniyor, kapanıyor, misal D&R, Yemeksepeti. Maçkolik, Sofascore gibi uygulamalardan bildirim gelmiyor.

cepkutusu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
12
4 gündür saat 19:00 da kilit acma başvuru denememe ragmen hep kota dolu diyor hiç mi yetişemiyorum var mı bilginiz tüyo kilit açma ile ilgili arkadaşlar

Üst Alt