- Adım
- Ad2805490
- Cihazım
- Poco X6 Pro
- Konular
- 8
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- HyperOS 2.0.103.0 Global
- Telefon Modeli
- Poco X6 Pro
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Herkese Merhaba Sizlere Poco X6 Pro Hakkında Bu Zamana Kadar Deneyimlediğim Bildiğim Sorunları Yazmak İstedim Bu Listedeki Sorunlar Sizde de Varmı veya bu Listede Olmayan Cevaplarınızı Bekliyorum
1- Wifi Yavaş Çalışıyor ve Mobil Veri ve Hattım Bazen Kendi Kendine Aniden Kesiliyor ve Geri Geliyor
2- 5000mAh Pil Olduğu Halde Şarj Hızlı Bitiyor
3- Bazı Oyunlarda 120 FPS Desteği Yok veya Olsa Bile Kısıtlama var ve HyperOs 2.0 Geçince FPS Düşüşü Başladı Sabit FPS Alamıyorum
(Özellikle Pubg Mobile'de FPS Sınırlaması Var Cihazın İşlemcisi 120 FPS Açabileceği Güçte Olmasına Rağmen 90 FPS Kısıtlıyor)
4- Telefonu Kapatıp Açarken veya Yeniden Başlatınca Geç Açılıyor Eskiden Daha Hızlı Açılıyordu
5- Resimleri Silerken Silme Sesi Çıkıyor Kapattığım Halde
6- Hesap Makinesi Uygulaması Hatalı Cevap Veriyor
Örnek: 100 Yazıp % Bu İşarete Tıkladığımda Yanındaki Sıfırları Silip 1 Çıkıyor) Diğer Uygulamalarda Kontrol Edin Böyle Değil
7- Tüm Uygulamalarda Reklam Çıkıyor
8- Arama Bekletme Özelliği Çalışmıyor
9- Ekran Parlaklığı Sorunu Otomatik Parlaklık Kapalı Olduğu Halde Biyere Girdiğimde Kendi Kendine Ekranı ya Karartıyor yada Aydınlatıyor
10- Bildirimler Ya Geç Geliyor yada Gelmiyor Kilit Ekranında Hiç Bildirim Gelmiyor
11- Cihaz Bazen Donuyor Ekranda veya Uygulamada Kasıyor
1- Wifi Yavaş Çalışıyor ve Mobil Veri ve Hattım Bazen Kendi Kendine Aniden Kesiliyor ve Geri Geliyor
2- 5000mAh Pil Olduğu Halde Şarj Hızlı Bitiyor
3- Bazı Oyunlarda 120 FPS Desteği Yok veya Olsa Bile Kısıtlama var ve HyperOs 2.0 Geçince FPS Düşüşü Başladı Sabit FPS Alamıyorum
(Özellikle Pubg Mobile'de FPS Sınırlaması Var Cihazın İşlemcisi 120 FPS Açabileceği Güçte Olmasına Rağmen 90 FPS Kısıtlıyor)
4- Telefonu Kapatıp Açarken veya Yeniden Başlatınca Geç Açılıyor Eskiden Daha Hızlı Açılıyordu
5- Resimleri Silerken Silme Sesi Çıkıyor Kapattığım Halde
6- Hesap Makinesi Uygulaması Hatalı Cevap Veriyor
Örnek: 100 Yazıp % Bu İşarete Tıkladığımda Yanındaki Sıfırları Silip 1 Çıkıyor) Diğer Uygulamalarda Kontrol Edin Böyle Değil
7- Tüm Uygulamalarda Reklam Çıkıyor
8- Arama Bekletme Özelliği Çalışmıyor
9- Ekran Parlaklığı Sorunu Otomatik Parlaklık Kapalı Olduğu Halde Biyere Girdiğimde Kendi Kendine Ekranı ya Karartıyor yada Aydınlatıyor
10- Bildirimler Ya Geç Geliyor yada Gelmiyor Kilit Ekranında Hiç Bildirim Gelmiyor
11- Cihaz Bazen Donuyor Ekranda veya Uygulamada Kasıyor