Soru Poco X6 Pro Beta Tester Programı

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
29
Arkadaşlar merhaba, Beta Tester programı onaylanmış. Bundan sonra ne yapmam gerekiyor güncelleme için acaba? Yada beta güncellemesi daha yayınlanmadığı için güncelleme gelmedi mi acaba?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

HeNiX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedirhan
Cihazım
Poco X6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Beta başvurusunu nasıl yapıyoruz?

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beta başvurusunu nasıl yapıyoruz?
Mi community uygulamasında ayarlardan bölgeyi global olarak seçince profil kısmına beta tester geliyor hocam başvurmadım hemen aynı sayfada bir sınav var 60 üstü alınca başvur butonu açılıp başvuruda bulunuyorsunuz hocam

HeNiX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedirhan
Cihazım
Poco X6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Mi community uygulamasında ayarlardan bölgeyi global olarak seçince profil kısmına beta tester geliyor hocam başvurmadım hemen aynı sayfada bir sınav var 60 üstü alınca başvur butonu açılıp başvuruda bulunuyorsunuz hocam
Teşekkür ederim. 85 aldım şuan başvuru onayını bekliyorum.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Arkadaşlar merhaba, Beta Tester programı onaylanmış. Bundan sonra ne yapmam gerekiyor güncelleme için acaba? Yada beta güncellemesi daha yayınlanmadığı için güncelleme gelmedi mi acaba?
Katıldığınız hesap cihazda açık kalsın. Beta dağıtımı olduğunda otomatik güncelleme gelecek. Tabi bu beta sandığımız gibi sürekli küçük güncelleme gönderen türden değil. Stok güncellemeden çok kısa süre önce gönderiyorlar. Bazı ülkelere göre de değişiyor süre.

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
29
Katıldığınız hesap cihazda açık kalsın. Beta dağıtımı olduğunda otomatik güncelleme gelecek. Tabi bu beta sandığımız gibi sürekli küçük güncelleme gönderen türden değil. Stok güncellemeden çok kısa süre önce gönderiyorlar. Bazı ülkelere göre de değişiyor süre.
Hocam teşekkür ederim, hyperos ta güncellemeler çok kararsız yani normalde 1.0.14 güncellenmesi üzerinden 2 ay geçti ben alt sürümdeykende halen gelmedi otadan, en son siteden indirip yaptım bugün. Benim bir konuda daha yardıma ihtiyacım var aslında. Aşağıdaki videoda sağ üst köşedeki ikonlara bakar mısınız? Tema uyguluyorum ama böyle bir bug var. Hard reset bile attım ama düzelmedi maalesef. Sizin bir bilginiz var mıdır?

Ekli dosyalar

• Screenrecorder-2024-12-10-16-40-30-573.mp4
    10,3 MB · Görüntüleme: 0

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hocam teşekkür ederim, hyperos ta güncellemeler çok kararsız yani normalde 1.0.14 güncellenmesi üzerinden 2 ay geçti ben alt sürümdeykende halen gelmedi otadan, en son siteden indirip yaptım bugün. Benim bir konuda daha yardıma ihtiyacım var aslında. Aşağıdaki videoda sağ üst köşedeki ikonlara bakar mısınız? Tema uyguluyorum ama böyle bir bug var. Hard reset bile attım ama düzelmedi maalesef. Sizin bir bilginiz var mıdır?
Bu tür durumlarda ben bölgeyi değiştiriyorum. Telefonum 1.0.13 de iken uzun süre güncelleme gelmedi. Bölgeyi ispanya yaptım sonra düştü. Ama dediğiniz gibi maalesef bir iphone, samsung değil. Kişiyi delirtecek düzeyde güncelleme politikası var.

Ekran kaydınızı açamadım. Yüklenmiyor. Fakat sorununuz genelde uyumsuz temadan oluyor. İndirilen temaların çoğu miui için. Hyper os a özel olmadıkça durum çubuğu ikonları sorunlu olabiliyor.

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
29

Şimdi belki görebilirsiniz hocam, dediğiniz gibi tema tam uyumlu hyperos ile daha önceden böyle bir sorun yoktu sonradan oldu. Ne yaptıysam bir türlü düzeltemedim.

Mer60pro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Y5
Konular
0
Hocam bir gelişme varmı benim cihazımda poco x6 pro ve benimkide onaylanmış ama güncelleme hala gelmedi

HeNiX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedirhan
Cihazım
Poco X6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Hocam bir gelişme varmı benim cihazımda poco x6 pro ve benimkide onaylanmış ama güncelleme hala gelmedi
Bende aynı durumdayım. Onaylanalı 2-3 güne yakın oldu ama güncelleme gelmedi.

Üst Alt