- Adım
- osman
- Cihazım
- mi 6x
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 1.0.4.0.UNLMIXM
- Telefon Modeli
- poco x6 pro
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhaba, daha öncesinde xioami mi 6x kullanıyordum çağrıyı otomatik kaydetme vardı ve çok güzel çalışıyordu, bu telefonda o ayarı açmama rağmen aktif olmadı çağrılarda ses kaydı alamıyorum manuel olarak açtığım zaman ayrıyeten kayıt altına alınıyor gibisinden sesli mesaj geliyor bunu bir şekilde kapatmak mümkün mü?
2. bir sorum ise durum çubuğu. eski klasik durum çubuğu yapabiliyor muyuz? yada şuanda ekranın sağ kenarından pencereyi indirince durum çubuğu, sol kenarından açınca bildirim kısmı açılıyor bunun yerlerini değiştirebilmem mümkün mü? yani sağ taraftan indirince bildirim, sol taraftan indirince durum çubuğu olmasını istiyorum
3. sorum ise durum çubuğunda mi home diye bir kısım var kullanmadığım için bunu kaldırma istiyorum nasıl kaldırabilrim?
cevaplarınız için şimdidek teşekkürler.
2. bir sorum ise durum çubuğu. eski klasik durum çubuğu yapabiliyor muyuz? yada şuanda ekranın sağ kenarından pencereyi indirince durum çubuğu, sol kenarından açınca bildirim kısmı açılıyor bunun yerlerini değiştirebilmem mümkün mü? yani sağ taraftan indirince bildirim, sol taraftan indirince durum çubuğu olmasını istiyorum
3. sorum ise durum çubuğunda mi home diye bir kısım var kullanmadığım için bunu kaldırma istiyorum nasıl kaldırabilrim?
cevaplarınız için şimdidek teşekkürler.