Soru Poco x6 pro Alınır mı ?

xqeqeret12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şevket
Cihazım
Poco x3 Nfc
Konular
6
Merhaba arkadaşlar, xiaomi cihazlarla içli dışlı birisiyim custom rom yüklemeyi root atıp oynamayı seviyorum o yüzden gözüme mediatek işlemcili poco x6 proyu kestirdim. Uzaktan kayıt yapılabilmesi bootloader kilidinin direk açılması ve dirençsiz kayıt olabildiği için almayı düşünüyorum. Lakin bataryasının çok çabuk bittiğini söyleyenler var. Telefonu 60hz ve genelde batarya tasarufu modunda kullanıyorum ve sosyal medya youtube vs için alıyorum. AOSP rom kurup cpu ve gpuyu underclock etmeyi de düşünüyorum ama ilerleyen aşamalarda. Underclock olmadan hyper os ile nasıl bir batarya performansı sunuyor cihaz ? Hyper OS ile hala ekran kapalı standby ( masada duruyorken ) batarya tüketimi sorunları devam ediyor mu ?

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
Custom rom ve mtk işlemci birbiriyle uyumlu değil, SD işlemcili düşünün derim....

aksates

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi note 8
Konular
9
Oyun oynamıyorum. Sadece internet YouTube ufak tefek uygulama ama çok fazla takılıyorum. Redmi note 14 pro+ ' dan geçtim x6 pro' ya ;

- Batarya fazlasıyla yetiyor.
- Telefonda ısınma yok.
- Rom olarak çok fazla alternatif yok.
- Kamera iyi değil.
- Bu fiyata alınabilecek nadir telefonlardan.
- Ekran sarımsı ve üst düzey bir telefon hissiyatı yok.
- Sesi iyi.
- Telefon açılmadan IMEI atılabilmesi büyük avantaj.
- işlemcisi üst düzey.

Kamera beklentisi olmayan herkese öneriyorum.

xqeqeret12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şevket
Cihazım
Poco x3 Nfc
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Custom rom ve mtk işlemci birbiriyle uyumlu değil, SD işlemcili düşünün derim....
Neden ki ? redmi note 12 pro 5g 13 pro 5g serilerinde çok fazla custom rom var AOSP tabanlı. İncelediğimde Poco x6 pro için de 4-5 adet AOSP rom var fakat unoffical ve XDA'da konuları açılmamıştı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun oynamıyorum. Sadece internet YouTube ufak tefek uygulama ama çok fazla takılıyorum. Redmi note 14 pro+ ' dan geçtim x6 pro' ya ;

- Batarya fazlasıyla yetiyor.
- Telefonda ısınma yok.
- Rom olarak çok fazla alternatif yok.
- Kamera iyi değil.
- Bu fiyata alınabilecek nadir telefonlardan.
- Ekran sarımsı ve üst düzey bir telefon hissiyatı yok.
- Sesi iyi.
- Telefon açılmadan IMEI atılabilmesi büyük avantaj.
- işlemcisi üst düzey.

Kamera beklentisi olmayan herkese öneriyorum.
Cevabınız için teşekkür ederim uzun süredir inceleme yapıyorum bazı kişiler sosyal medyada bile 40 dereceye çıktığını belirtmiş. Sizde durum nasıl ?
Ben de mediatek işlemcisinden dolayı alıyorum açıkcası ilk mediatek deneyimim olacak. Açılmadan kayıt yapılabilmesi ve yüksek performansı beni cezbediyor. Kamera önemli değil. Ekran gövde oranı da çok başarılı diyorlar ve 1.5k fluid amoled varmış belki ondan size sarımsı gelmiş olabilir. Fiyat olarak ta evet Adana'da 8-10 bin TL arasında YD 12-512 alınabiliyor açıkcası rakibi yok.

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
Neden ki ? redmi note 12 pro 5g 13 pro 5g serilerinde çok fazla custom rom var AOSP tabanlı. İncelediğimde Poco x6 pro için de 4-5 adet AOSP rom var fakat unoffical ve XDA'da konuları açılmamıştı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cevabınız için teşekkür ederim uzun süredir inceleme yapıyorum bazı kişiler sosyal medyada bile 40 dereceye çıktığını belirtmiş. Sizde durum nasıl ?
Ben de mediatek işlemcisinden dolayı alıyorum açıkcası ilk mediatek deneyimim olacak. Açılmadan kayıt yapılabilmesi ve yüksek performansı beni cezbediyor. Kamera önemli değil. Ekran gövde oranı da çok başarılı diyorlar ve 1.5k fluid amoled varmış belki ondan size sarımsı gelmiş olabilir. Fiyat olarak ta evet Adana'da 8-10 bin TL arasında YD 12-512 alınabiliyor açıkcası rakibi yok.

Çoğu cihazın kapak açılmasına gerek yok artık......

xqeqeret12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şevket
Cihazım
Poco x3 Nfc
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çoğu cihazın kapak açılmasına gerek yok artık......

Bunu bilmiyordum bak. Teşekkürler. Server kayıt fiyatları ne durumda peki? Yazılım kayıtları burada 300-400 direnç kayıtları ise 1000 lira civarında yapılıyor

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
Bunu bilmiyordum bak. Teşekkürler. Server kayıt fiyatları ne durumda peki? Yazılım kayıtları burada 300-400 direnç kayıtları ise 1000 lira civarında yapılıyor

Konu sahibine sorabilirsiniz, benim bilgim yok maalesef

Üst Alt