Yardım Poco X6 Pro alımında dikkat edilecekler (Yurt dışı)

canbaba99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Canbaba
Cihazım
Redmi3 pro
Meslek
Öğretmen
Konular
19
Arkadaşlar Yurt dışı Poco X6 Pro almak üzereyim. Alacağım kişi sıfır fiyatına ve imei halledilmiş halde beklediğimden daha ucuz bir fiyat verdi. Bu telefonun global olmama ihtimali var mı? satıcıya sordum global konusunda bir sey bilmiyor muş bende biraz beklesin ben bir araştırayım dedim. daha önce uygun fiyatlı redmi note 10 Pro aldım. Telefon global değil (arkasında CE yazısı yok ) Hindistan ürünü geldi. çok canım sıkıldı. O cihaz için yazılımda sıkıntı yaşıyorsun, kamerası daha düşük idi. Poco X6 Pro telefonlarda da böyle global telefon gelme ihtimali var mı? Bilen arkadaşlardan yardım istiyorum. Şimdiden çok teşekkürler

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
27
Arkadaşlar Yurt dışı Poco X6 Pro almak üzereyim. Alacağım kişi sıfır fiyatına ve imei halledilmiş halde beklediğimden daha ucuz bir fiyat verdi. Bu telefonun global olmama ihtimali var mı? satıcıya sordum global konusunda bir sey bilmiyor muş bende biraz beklesin ben bir araştırayım dedim. daha önce uygun fiyatlı redmi note 10 Pro aldım. Telefon global değil (arkasında CE yazısı yok ) Hindistan ürünü geldi. çok canım sıkıldı. O cihaz için yazılımda sıkıntı yaşıyorsun, kamerası daha düşük idi. Poco X6 Pro telefonlarda da böyle global telefon gelme ihtimali var mı? Bilen arkadaşlardan yardım istiyorum. Şimdiden çok teşekkürler
Yurt dışı cihaz alıyor iseniz, ya yüz yüze görüşerek almanızı tavsiye ediyorum.

Ya da forumumuz da değerli refarans sağlayan hocalarımızın tavsiyesi üzerinden yol izleyebilirsiniz.

Poco serisi genel olarak yurt dışı olarakta satılsa da global olarak satılmakta çin pek görmüyorum açıkçası.

Siz yine de dikkat edin, rom sorunları filan çıkabiliyor bl kilitli filan kalabiliyor.

Üst Alt