Yardım Poco X5 Pro FPS Limitliyor

Abdullah.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah Yaş
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 14.0.1
Telefon Modeli
Poco X5 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Az önce pubg new state oynadım. 90 FPS civari alıyordum sonra 60'a limitledi. Sonra 40/50'ye limitledi. Diğer oyunlarda da benzer durum mevcut. 120 fps aldığım oyunu 50fps oynadim. Cihaz Türkiye garantili. Rom/root atamam.

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Az önce pubg new state oynadım. 90 FPS civari alıyordum sonra 60'a limitledi. Sonra 40/50'ye limitledi. Diğer oyunlarda da benzer durum mevcut. 120 fps aldığım oyunu 50fps oynadim. Cihaz Türkiye garantili. Rom/root atamam.
Cihaz belli bir ısıya ulaştıkça kademeli olarak kendini kısmaya başlıyor tel (en uzun süre game turboda performans modu açıkken dayanabiliyor). Özel rom, kernel veya işlemciye mod ayar yapmadan çözümü yok biliyorum

Oyla:

dogudmr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
7
Ayarlar/Uygulamalar/Uygulamaları yönet/Sağ üstteki üç çizgiye bas/Sistem uygulamalarını göster/arama yerine 'Pil ve Performans' yaz/Verileri temizle/Tüm verileri temizle. bu yolu yaptıktan sonra game turbodan fps ni kontrol et

Oyla:

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Ayarlar/Uygulamalar/Uygulamaları yönet/Sağ üstteki üç çizgiye bas/Sistem uygulamalarını göster/arama yerine 'Pil ve Performans' yaz/Verileri temizle/Tüm verileri temizle. bu yolu yaptıktan sonra game turbodan fps ni kontrol et
Game turbo fps değerleri yanlış gösteriyor.

Oyla:

dogudmr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
7
Bu bilgiyi neye göre verdin merak ettim ? Örnek veriyorum Game Turbo 50 fps geçmezken dediğim işlemi yaptıktan sonra Fps 110-120 ye çıkıyor bende forumda gördüm daha önce konusu açılmış ordan gördüğüm işlemi buraya yazdım işe yaradığı için. Game Turbo var sayalım ki yanlış Geliştirici seçeneklerinden Power Monitörü açtığımızda odamı yanlış Fps gösteriyor?

Oyla:

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Bu bilgiyi neye göre verdin merak ettim ? Örnek veriyorum Game Turbo 50 fps geçmezken dediğim işlemi yaptıktan sonra Fps 110-120 ye çıkıyor bende forumda gördüm daha önce konusu açılmış ordan gördüğüm işlemi buraya yazdım işe yaradığı için. Game Turbo var sayalım ki yanlış Geliştirici seçeneklerinden Power Monitörü açtığımızda odamı yanlış Fps gösteriyor?
Yazdığım şeyi doğru anlamadığınızı görüyorum. Ben dediğiniz yönteme bir şey demiyorum ve yazdığınız işlemi yaparak 3 farklı ekran yenileme hızı ile denedim ama dediğim gibi game turboda görünen fps değeri yanlış buyrun kanıtı:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ne kadar game turboda 60, 90, 120 görünüyor olsa da oyunun verdiği fps değeri 60'ın üzerinde değil ve bu değerlere iyi bakın derim.

Oyla:

vigontes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Poco X5 Pro
Konular
0
çözüme ulaşabildin mi aynı sorunları ben de yaşıyorum cihaz poco x5 pro

Oyla:
Üst Alt